trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Bărbaţi, scăpaţi de mătreaţă cu produsele din campania WOM - Schauma!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2013 Mai 21

Campanie WOM - Schauma Anti-Matreata

În prag de sezon estival, împreună cu Henkel, lansăm o nouă campania WOM, cu 150 de trenderi bărbați în centrul atenției, timp de cinci săptămâni. Și ca să nu vă ținem în suspans, vă prezentăm de la început vedeta campaniei WOM: gama de șampoane Schauma Anti-Mătreață pentru bărbați.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Moment Fix Power Pressure Pack. Lipeşti uşor, fără pistol de aplicare!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 26

Campanie Moment

Nu cred că există trender care să nu se fi lovit, cel puţin o dată, de mici probleme de reparaţii prin casă pentru că, nu-i aşa, lucrurile din casă se mai şi strică din când în când. :)

O cană de cafea preferată, un suport de prosoape fixat pe faianţa din baie, cuierul de perete de la intrarea în casă, un raft din sufragerie sau chiar un toc de la pantofi… sunt obiecte ce par foarte uşor de reparat, dar care se dovedesc a fi consumatoare de timp şi energie. Din cauza asta, obişnuim să apelăm la specialişti în domeniu, care ar putea face treaba mult mai uşor şi mai rapid.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

“Câte lucruri împarţi cu femeile din viaţa ta?” te întreabă trender şi Ivatherm

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 6

Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta

"După un an în care portofoliul Ivatherm s-a îmbogăţit cu 4 noi produse-  JOVIALE fond de ten fluid, AQUAFIL LIGHT cremă hidratantă pentru piele sensibilă şi deshidratată, normală/mixtă, AQUAFIL RICH cremă hidratantă pentru piele sensibilă deshidratată şi uscată, IVAPUR gel exfoliant, unele dintre produsele existente şi-au mărit cantitatea-  CICADERM- 40 ml, IVAPUR gel spumant purifiant- 250 ml, IVAHIDRA+ gel de spălare- 250 ml, iar formulele în pregătire pentru lansările din toamnă sunt numeroase- 3 produse noi în gama IVAPUR pentru piele mixtă sau grasă şi un serum anti-aging, declarăm încă o dată, sus şi tare, că feedback-ul primit de la trenderiţele implicate în campania WOM 2011 a fost şi el un factor major de influenţare în luarea acestor decizii. 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Câte lucruri împarţi cu femeile din viaţa ta?

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 5

Campanie Ivatherm

…un zâmbet şi o privire caldă, mângâierea blândă a mamei tale, o vorbă bună a prietenei care-ţi readuce optimismul, dojeneala plină de înţelepciune a bunicii. Există sentimente, gânduri, gesturi, lucruri deloc materiale pe care le împărţim zilnic. Fie că este mama, bunica, sora sau prietena cea mai bună, noi  dăruim şi primim afecţiune, sfaturi, zâmbete, momente calde petrecute în cadrul intim al legăturilor cu femeile dragi nouă.

Noi, femeile, păstrăm în minte imagini legate de celelalte femei din viaţa noastră. Imagini clare care ne apar de fiecare dată când vedem ceva care ne duce cu gândul la un obicei al celor dragi. Felul în care prietena cea mai bună îşi savurează cafeaua, felul în care o colegă îşi alungă o şuviţă de pe frunte, felul în care mama îşi conturează buzele în roşu aprins sau felul în care bunica îşi întinde cu migală crema pe conturul feţei.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

11 motive să mergi la 11even

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Mai 22

11even

Mi-aş fi dorit să vă povestesc, prin ale mele cuvinte, ce-nseamnă conceptul 11even, dar în prezentarea lor e atât de bine descris încât îmi voi permite să vi-l ofer de-a gata:

„11even este un spatiu de dezvoltare umana ce aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, actiuni si provocari determinante  care merita impartasite, cu oameni care sunt in cautare de exemple practice si  concludente pentru dezvoltarea si cresterea lor personala.

11even este un spatiu de formare de lideri, dispusi sa conduca printr-un leadership servant, urmarind in permanenta nevoile semenilor si implinindu-le prin exemplul si viziunea lor.
 
Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera.” 
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Naşterea unei cărţi

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Aprilie 30

Nasterea unei carti

Pentru cei care nu au mai văzut cum se naşte o carte în mod tradiţional, cei de la Daily Telegraph au realizat un video. Vă doresc vizionare plăcută, iar la final vă rog să-mi răspundeţi la întrebarea: Ce preferaţi? Cărţile tipărite sau cele electronice? 

 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Timişoara Business Days şi un trender concurs

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Martie 14

Timisoara Business Days

E luni şi am ales cine sunt trenderii cu care ne vom întâlni, în 28 şi 29 martie la Business Days:

  • premiul  1 - tichet de acces VIP2 - trenderiţa CristinaTm
  • premiul  2 - tichet de acces VIP1 - trenderiţa oana_1228
  • premiul 3 - set workshopuri speciale cu posibilitate de upgrade la VIP2 pentru 50% din valoarea VIP2 (62,5 euro) - trenderiţa misslady_anna

trenderiţelor, fiţi cu ochii pe Inbox pentru că vă vom trimite detaliile despre înscrierea şi participarea la event :)