Campanie DAILIES AquaComfort Plus
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

IRIS si IKE - Din culise... şi trenderii câştigători

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 10

DAILIES

Astăzi anunţăm, cu mult entuziasm trenderii câştigători, cei care vor primi lentilele de contact colorate FreshLook. Aplaudăm la scenă deschisă următoarele trenderiţe care au ieşit pe primele trei locuri din clasament. Întregul clasament îl găsiţi în meniul "Bunătăţi din campanie" pe link-ul "Activitate trenderi". 

1. Lauren              79 puncte  ||  2. Miuri                 65 puncte  ||  3. flori307            63 puncte

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cu paşi repezi spre final

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 5

lentile de contact

Au trecut aproape trei săptămâni de când 30 de trenderi au decis să „Spună totul din priviri” alături de lentilele de contact DALIES AquaComfort Plus.

Sper că în această perioadă, ochii v-au fost oglinda sufletului şi aşa vă vor fi în continuare. Sper că aţi avut parte de priviri care au spus multe, care au transmis prietenie, iubire, flirt… liber. Defapt, ştiu că aţi privit vara în culori calde şi vii de după lentilele DAILIES.
 
Pentru că ne apropiem de finalul campaniei, trebuie să nu uitaţi de completarea Chestionarului de Post Campanie care este foarte important pentru compania Optimed, care a dorit, cu fiecare pas, cu fiecare cuvânt scris să vă fie aproape şi să vină în întâmpinarea micilor provocări din aventura voastră cu DAILIES.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Letilele DAILIES - aplicarea şi scoaterea lor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 1

Contact Lenses

Uite că am intrat pe ultima sută de metri a campaniei WOM DALIES AquaComfort Plus. Chiar dacă unii dintre voi aţi folosit toate cele 5 perechi de lentile, cei de la Optimed ne-au trimis nişte filmuleţe care vă vor ajuta în viitoarea voastră viaţă de purtători de lentile. Aţi spus totul din priviri şi aţi văzut vara din spatele lentilelor de cotact şi sperăm că această experienţă vă va uşura viaţa.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Lentilele de contact - Tips&Tricks

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 28

Tips&Tricks

Pentru că am observat că unii dintre voi au avut probleme cu aplicarea lentilelor de contact DAILIES AquaComfort Plus, ne-am gândit să punem la punct un mini ghid cu Tips&Tricks pentru cei care doresc să rămână fideli lentilelor de contact şi să renunţe definitiv la relaţia cu ochelarii de vedere. Informaţiile de mai jos sunt şi pentru cei care s-au poticnit în momentul aplicării sau al scoaterii lentilelor. Sper să reuşiţi să stăpâniţi mica lentilă şi să o manevraţi după propriile dorinţe, într-un final.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Flyer-ele şi lentilele de probă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 26

lentile de contact

Este iarăşi luni şi ne începem săptămâna cu zâmbetul pe buze şi cu lentilele de contact pe ochi, nu? Unii dintre voi ne-aţi scris că aţi purtat deja prima pereche de lentile, ba chiar şi a doua.  Unii aţi aplicat lentilele şi totul a fost natural, alţii aţi întâmpinat mici probleme. Procedura de aplicare şi scoatere a lentilelor de contact este ca mersul pe bicicletă: greu la început, dar după ce îţi intri în ritm totul devine natural, o rutină plăcută şi comodă zi de zi.

A venit rândul celorlalte lucruşoare din KIT să fie puricate şi să primiţi detaliile necesare pentru ele. Ştiţi deja că aveţi câteva flyere pe care le puteţi împărţi cu prietenii. Hai să vedem ce puteţi face cu ele.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Deficienţele de vedere NU sunt boli

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 22

blue eyes

Dragi trenderi(ţe),

Astăzi vom discuta puţin despre deficienţele de vedere cu care vă confruntaţi şi unii dintre voi, trenderii, care participaţi la campania WOM pentru DAILIES AquaComfort Plus.Miopia, hipermetropia, astigmatismul sau prezbiopia NU sunt boli. Sunt deficiente de vedere. La un moment dat în viaţă, fiecare ne vom confrunta cu una din ele.

Pentru persoanele cu stil de viaţă activ - indiferent de vârstă, lentilele de contact sunt soluţia cea mai comoda, iar diversele tipuri au fost realizate pentru a răspunde nevoilor şi preferinţelor purtătorilor.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

DAILIES şi ochii tăi - ce trebuie să ştii

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 19

DAILIES

Astăzi este ziua în care 30 de trenderi vor începe o nouă experienţă alături de lentilele de contact DAILIES AquaComfort Plus. Printre trenderii care vor "Spune din priviri" se află câţiva care nu au încercat niciodată lentile de contact. Pentru a vă uşura începutul de drum vă voi spune câteva lucruri foarte importante despre purtarea lentilelor de contact.

Cei care nu aţi mai purtat lentile de contact, puteţi să întrebaţi medicul din optica de unde veţi ridica lentilele despre felul în care acestea se utilizează corect.