Campanie Gliss Ultimate Repair
imaginea utilizatorului vic3

Gliss Oil Nutritive cu uleiuri hranitoare-noul meu sampon

Publicat de vic3 la 2011 Octombrie 8

Gliss Ultimate Repair

Acest tratament contine sapte uleiuri hranitoare - Marula, masline, miez de caisa, nuci de Macadamia, migdale dulci, seminte de susan si aragan. Linia de produse cuprinde sampon, balsam si tratament Instant-Repair (nu necesita clatire).

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Retrospectiva Word Of Mouth-ului pentru Gliss Ultimate Repair

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Octombrie 4

Gliss Ultimate Repair

A trecut ceva vreme de când s-a încheiat, oficial, campania WOM pentru Gliss Ultimate Repair – inovatoarea gamă de îngrijire a părului de la Schwarzkopf. A avut rezultate frumoase şi sunt sigură că aţi văzut deja spotul TV pentru Gliss, în care „9 din 10 femei au observat îmbunătăţiri ale calităţii părului în urma utilizării Gliss Ultimate Repair”. 

Ne-am gândit că v-ar plăcea să vedeţi şi câteva dintre cifrele din spatele campaniei, rezultatele frumoase despre care vă vorbeam. Am să încep cum trebuie, cu începutul.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

trenderiţe conştiincioase şi câştigătoare

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 26

Gliss Ultimate Repair

Au trecut aproape două săptămâni de când s-a încheiat, oficial, Gliss-uiala de pe trender.ro. Sperăm că v-aţi simţiti bine alături de Gliss şi de noi în cadrul campaniei WOM pentru noua gamă Gliss Ultimate Repair.

Aţi fost active, aţi scris, aţi vorbit despre campanie, despre produse, aţi completat chestionare, ne-aţi trimis poze şi rapoarte. Şi cele înşirate înainte sunt doar puţine dintre acţiunile pe care le-am făcut împreună. Citind chestionarele, articolele şi rapoartele voastre ne-am dat seama că toţi suntem diferiţi, iar părul nostru are nevoi diferite. Unora le-a priit gama, altora doar unele dintre cele trei produse. Sperăm că, dacă aţi îndrăgit produsele, WOMM-ul nu se va opri aici 

imaginea utilizatorului June

Pareri si post campanie Gliss Ultimate Repair

Publicat de June la 2011 Septembrie 26

masca de par Gliss Ultimate Repair

Cand am inceput campania "Gliss Ultimate Repair", mi-am dorit sa aflu parerea celor care au folosit produsele Gliss. Dupa cum ziceam, nu eu trebuia sa fiu convinsa cat de bune sunt produsele, stiu deja pentru ca le folosesc de ani de zile. De aceea, in aceasta campanie, parerea altora a contat mai mult decat a mea.

imaginea utilizatorului June

Start la "Gliss Ultimate Repair"

Publicat de June la 2011 Septembrie 26

word of mouth, produse de par cu keratina, gliss ultimate repair

De-aici porneste, de fapt, startul: cand iti vezi numele in lista trenderitzelor acceptate sa faca parte dintr-o campanie! Si, incantarea ca din 400 cereri esti aleasa, e de nedescris.... ca sa nu mai spun de asteptarea coletului cu produsele trimise pentru testare!

Nu sunt la prima intalnire cu Gliss. Dar, e prima ocazie in care pot sa scriu despre produsele din aceasta gama. De foarte multi ani folosesc produsele lor si am utilizat cam tot ce a aparut la noi pe piata. Nu tin minte sa existe un produs din aceasta gama si eu sa nu-l fi folosit.

imaginea utilizatorului ryry

Sfarsit de campanie Gliss

Publicat de ryry la 2011 Septembrie 22

Gliss Ultimate Repair

A trecut o luna in care mi-am rasfatat cu produsele Gliss si pot sa spun ca sunt multumita de efectul acestora asupra parului meu. Nu mi se mai rupe parul aproape deloc, se vede ca incepe sa se insanatoseasca, pot sa-l port desprins si sa arate f bine(nu ca o matura), e stralucitor, nu se mai incalceste, chiar arata bine.

imaginea utilizatorului alina25

La sfarsit de campanie Gliss

Publicat de alina25 la 2011 Septembrie 15

Gliss Ultimate Repair

Am inceput sa testez noile produse Gliss cu speranta ca parul meu va arata mai bine , mai sanatos.Cunosteam produsele Gliss pentru ca balsamul Gliss (indiferent de nume – Total Repair 19 , Oil Nutritiv) este nelipsit din arsenalul meu , folosesc frecvent si mastile lor . In ansamblu, rezultatele au fost la nivelul asteptarilor mele . Am inceput folosirea produselor concomitent cu fiica mea al carei par avea mult mai multa nevoie de ingrijire decat al meu (era vopsit ,cu varfurile despicate ,fragil ,casant – dupa expunerea la soare ,vant , apa din piscina dar si de la mare , etc ).