Campanie Ivatherm 2012
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

“Frumuseţea personală este o recomandare mult mai măreaţă decât o scrisoare de referinţă” - Aristotel

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 August 1

“Frumuseţea personală este o recomandare mult mai măreaţă decât o scrisoare de referinţă” - Aristotel
Am putea completa că frumuseţea este în ochii celui care priveşte, dar trebuie să fim de acord că ea izvorăşte din interior şi se vede în privire, nu? Dar îngrijirea personală este cea care face diferenţa. O femeie îngrijită va fi întodeauna plăcută privirii şi va proiecta o aură care cere respect, fără cuvinte.
 
Îngrijirea corpului şi sufletului tău se învaţă. E un cumul de momente, poveşti şi lecţii primite de la oamenii apropiaţi nouă,  îndeosebi femeilor din viaţa noastră.
imaginea utilizatorului boonDY

Despre Ivatherm - Produsele UNA

Publicat de boonDY la 2012 Iulie 20

Despre Ivatherm - Produsele UNA

In urma campaniei Trender realizata impreuna cu Ivatherm, am ales-o ca partenera de campanie pe mama mea. M-am gandit la ce creme sa ii aleg, iar cand le-am primit i-am facut o bucurie. :)

Am optat pentru crema de fata anti-aging din gama UNA si pentru crema de ochi, din aceeasi gama. Din pacate nu am fotografii noi cu ele, deoarece nu sunt in tara, insa impresiile sunt aceleasi. Am rugat-o pe mama sa-mi redacteze un review, pe care vi-l redau mai jos.

Review crema anti-aging fata si contur ochi UNA + Apa termala Ivatherm

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Câte lucruri ai împărţit cu femeile din viaţa ta?

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iulie 17

Cate lucruri imparti

După o lună încheiată de testări, review-uri şi acum, concluzii, un lucru este clar: o cremă  devine mai mult decât "a beauty tale" atunci când este împărţită cu femeile speciale din viaţa noastră. Cu ce am pornit la drum în această aventură? Cu o cutie de produse Ivatherm, şase la număr, o parteneră de campanie pe alese şi o lună întreagă de cremuit, răsucit poveşti de frumuseţe şi ţesut gânduri, emoţii, impresii.

Concluzia care se impune este aceasta:
Noi, echipa Ivatherm, le mulţumim celor de la Trender pentru oportunitatea ca produsele noastre să fi ajuns acolo unde erau dorite şi vă mulţumim vouă, dragi bloggeriţe, pentru interesul, disponibilitatea şi creativitatea voastră! Pentru că voi sunteţi parte dintre femeile speciale ale vieţii noastre, femeile pentru care Ivatherm există.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Frumuseţea este redată de ceea ce simţim în interior şi se reflectă în privire. Nu este ceva fizic. - Sophia Loren

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iulie 16

campanie Ivatherm

Suntem la final de campanie trenderească , o campanie de suflet, campania Ivatherm. Am călătorit alături de femeile dragi din viaţa noastră în trecut, ne-am bucurat de prezent şi am privit cu încredere spre viitor. Am retrăit amintiri care ne leagă de fiecare dintre ele, ne-am bucurat de prezentul pe care îl avem împreună. Am visat la viitor cu încredere pentru că încrederea vine din interior, dar este ajutată de atenţia pentru detaliile care ne înfrumuseţează şi ne fac să ne simţim puternice şi frumoase.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Împărţim cu femeile dragi din viaţa noastră încă o săptămână

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iulie 10

Împărţim cu femeile dragi din viaţa noastră încă o săptămână
Ieri am răsfoit blogurile voastre, am citit rânduri scrise din suflet despre mame, surori, prietene, colege. Ați deschis borcănașe cu creme, tuburi cu loțiuni, ați întors pe toate părțile produsele Ivatherm, dar timpul n-a fost îndeajuns.
 
Unele dintre voi ați avut examenul de licență sau bacalaureatul, momente cheie din viața voastră. Așa că, ne-am decis să vă mai oferim o săptămână de campanie. Un moment de răgaz pentru a vorbi pe îndelete despre produsele Ivatherm, dar mai ales despre femeile dragi vouă.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Secrete, fete, poşete

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iulie 5

Secrete, fete, poşete

Ştiu că voi atinge un subiect tabu astăzi. Ştiu că poate nu veţi avea curajul să-mi spuneţi tot conţinutul poşetei/genţii voastre.  De multă vreme subiectul care tratează conţinutul genţilor noastre este de neatins, dar nu aş îndrăzni să vorbesc despre asta dacă n-am fi aici, între femei în luna Ivatherm.

Deja ştim că e imperios necesar să avem un spray cu apă termală la noi, cu care să ne răsfăţăm pielea atinsă de soare şi să ne energizăm acum când, toropeala de afară ne şterge urmele de vitalitate. Am aflat că un singur puf cu apă termală Herculane poate fi impulsul de care avem nevoie pentru a ne continua drumul printre betoanele încinse de un soare de iulie mai arzător ca în alţi ani.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cu soarele la plimbare prin oraş, la mare!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 29

Protectie solara

Se apropie weekend-ul, iar cum suntem în plină vară ne pregătim de zile însorite, relaxante alături de oamenii dragi din viaţa noastră.  Fie că mergem la mare fie la munte, fie rămânem în oraşul încins de ultraviolete vom lua cu noi un produs pentru protecţie solară Ivatherm şi un spray cu apă termală Herculane pentru a ne readuce răcoarea pe ten şi corp.

Protecția solară în mediul urban şi la plajă devine tot mai mult o tendință și o necesitate. Drept dovadă peste 30 de trenderiţe au ales în cadrul campanile, produse pentru protecţie solară. Smart girls