trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului MasterAgent

Yupiii!!!

Publicat de MasterAgent la 2007 Noiembrie 30

S-a semnat contractul pentru o noua campanie *trender!!! Stay tuned! Update: Vom reveni cat de curand cu detalii!!! :) Momentan pregatim campania, dar in cateva zile ar trebui sa-i dam drumul. Intre timp puteti sa va dati cu presupusul. Cel/cea care vine cu o varianta apropiata de realitate e inscris automat in campanie.
imaginea utilizatorului MasterAgent

Grafic Chestionar Publicitatea in Romania

Publicat de MasterAgent la 2007 Noiembrie 30

Sa dam un tur publicitatii din Romania, in perspectiva *trender. *trender prezinta grafic chestionarul Publicitatea in Romania Tam, tam:
imaginea utilizatorului trendarica

Ajuta-l pe *trendagent sa o castige pe Eeea

Publicat de trendarica la 2007 Noiembrie 23

ASUS Romania pune la bataie 3 Eee PC pentru blogurile care publica cele mai interesante sloganuri pentru Eee PC, iar *trendagent cu un optimism maxim s-a inscris in cursa.
imaginea utilizatorului MasterAgent

Grafic Chestionar *tech-trender

Publicat de MasterAgent la 2007 Noiembrie 22

Stiu ca Maptzoli intreba la un moment dat ce se mai aude de graficele chestionarelor. Imbracat in hainute noi, Chestionarul *tech-trender se prezinta acum in fata dumneavoastra:
imaginea utilizatorului trendarica

*trender kitul, ce poti sa faci cu el?

Publicat de trendarica la 2007 Noiembrie 19

*trender kitul e un kit de supravietuire, de luat in jungla produselor si serviciilor de zi cu zi. *trender recomanda folosirea kitului cu extrema prudenta, stiuta fiind extrema lui putere de convingere. Se recomanda deci responsabilitate.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Subiectiv despre Posta Romana

Publicat de MasterAgent la 2007 Noiembrie 13

Se da Posta Romana si aprox. 300 de plicuri *trender. Plicurile sunt si mai mari si mai mici. Cele mici sunt model DL (eu le zic panoramice, cu fereastra in colt), cele mari au format A4. Inauntru se pune *trender kitul, iar dupa caz si un tricou *trender.
imaginea utilizatorului trendarica

"Ce sa imi iau: Boom, Dolce sau DigiTV?"

Publicat de trendarica la 2007 Noiembrie 9

Manafu se intreba la el pe blog: "Ce sa imi iau: Boom, Dolce sau DigiTV?" Intrebarea a rasucit cutitul in rana, tocmai mi-am adus aminte ca nu sunt asa de multumit de UPC!