trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului MasterAgent

O atentie, o chestie, un chestionar si la noi!?

Publicat de MasterAgent la 2007 August 28

Chestionarele sunt chestii plicticoase, sau de ce te feresti sa le completezi!? Asta in cazul ca ai remarcat ca avem chestionare de completat! :D Noi speram sa nu fie chiar asa plicticoase, dar daca sunt... nu te sfii sa ne spui.
imaginea utilizatorului MasterAgent

Nu uita sa dai raportul!

Publicat de MasterAgent la 2007 August 27

Daca ai recomandat *trender pe un blog, forum, site, comentarii, etc... nu tine pentru tine!!! Intra in My *trender / Campanie lansare *trender si scrie un raport despre respectiva postare. In raport include si link-ul spre blog, forum, etc.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Top final... intr-un final!

Publicat de MasterAgent la 2007 August 20

Topul final il vom publica pe la mijlocul lui septembrie. Si asta fiindca am scurtat prima campanie *trender, dorind sa lansam cat de curand posibil o campanie *trender, ceva mai "palpabila". O parte dintre voi v-ati manifestat deja aceasta dorinta in rapoarte, sau emailuri.
imaginea utilizatorului MasterAgent

*trender pe harta

Publicat de MasterAgent la 2007 August 13

*trender pe harta
La mai putin de o luna de la lansare (ne-am lansat pe 23 iulie) *trender incepe sa-si lase amprenta pe harta Romaniei. Momentan "Banatu-i fruncea!" :p, dar speram ca rolul de lider va fi in curand contestat si de alte regiuni. Ajuta-ne sa redesenam *trender Romania!
imaginea utilizatorului MasterAgent

Atelier depanari *trender

Publicat de MasterAgent la 2007 August 10

Stim ca nimic nu e perfect, prin urmare daca ne cautati nod in papura, aici aveti un locusor unde sa depanati: critici, observatii, bug-uri intalnite pe site, sugestii, etc. Noi vom raspunde, prezent! si vom incerca sa depanam problemele intalnite.

Sa auzim... (nu doar de bine!)

imaginea utilizatorului MasterAgent

Spune prietenilor!

Publicat de MasterAgent la 2007 August 8

Daca ai trimis invitatii la prieteni, acestia s-au inscris, dar tu nu ai primit cele cinci puncte de invitatie citeste anuntul de mai jos:
imaginea utilizatorului MasterAgent

top *trenderi

Publicat de MasterAgent la 2007 August 2

Cat de curand vom posta pe blog un top al celor mai harnici *trenderi. Asa ca tineti-va pe aproape. Ati completat chestionare, ati trimis invitatii, ati scris rapoarte...? Daca raspunsul este "Da", atunci felicitarile noastre.