trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului MasterAgent

Despre corectitudine si *trender

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 31

Despre corectitudine si *trender
Un *trender este

Deschis: *trenderii vor spune mereu ca fac parte dintr-un program de publicitate prin viu grai.

Un comunicator natural: Fii tu insuti si impartaseste-ti opiniile - orice comunicare este o comunicare buna.

Onest: Comunicarea prin viu grai are efect numai daca este in totalitate onesta si reala

Acestea sunt cateva idei preluate din Codul *trendologic. Nu stiu cati dintre voi l-ati citit,

imaginea utilizatorului MasterAgent

Noi *trend-optiuni

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 31

Dragi *trenderi si *trenderitze,

Mizez pe simtul vostru de observatie deosebit de ascutit si stiu ca deja ati remarcat modificarile ce au avut loc in bara din dreapta.

  1. *Trender si Flickr - intre ei s-a infiripat o frumoasa prietenie (vorba lui Grga Pitic, "I think this is the begining of a beautiful friendship!"). Click pe link si veti vedea pozele lui *Trendarica
  2. *trender citeste - cam ce site-ur/blog-uri citim noi. Puteti sa ne sugerati si voi link-uri interesante pentru aceasta sectiune :-)
  3. Comentarii recente - vezi cine, ce si unde a mai zis ce i-a trecut prin cap
  4. Arhiva - aceeasi arhiva, dar se mareste de la o zi la alta :P
  5. Numarul *trenderilor - evidenta populatiei.... aaaa... ma scuzati, evidenta *trenderilor; de asemenea, numarul creste de la o zi la alta. Tindem spre infinit ;-)
  6. Cine e nou - adica "bobocii" *trenderi.

Daca nu le-ati observat pana acum, aruncati o privire si spuneti-ne cum vi se par! Dati scroll si uitati-va si jos de tot pentru ca "in the bottom of the page", langa termeni si conditii veti gasi o lista de tag-uri care va va usura descoperirea articolelor de pe blog.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Energie alternativa

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 31

Energie alternativa

Pai da, asta zic si eu solutie naturala pentru satisfacerea nevoii de electricitate. Ca de obicei, cercetatorii americani descopera tot felul de metode cel putin neobisnuite ce pot rezolva anumite probleme cu care se confrunta natia de peste ocean.

De data aceasta, ei au ajuns la concluzia ca o parte din energia electrica de care au nevoie americanii pentru a-si duce traiul de fiecare zi, ar putea fii generata prin intermediul... baligarului de vaca! Dupa cum se vede, vaca este un animal multi-productiv. Nu numai ca ne da lapte si carne, de acum incolo va fii si sursa de electricitate!

imaginea utilizatorului MasterAgent

Premiera in Romania!

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 31

Premiera in Romania!

Observ ca, incet-incet, intram in circuitul international al expozitiilor. Spun asta deoarece, intre 1 si 3 august, la Bucuresti, se va desfasura expozitia internationala a cristalelor, "Vara Cristalelor".

Pentru prima oara in Romania, cei care vor vizita expozitia cu vanzare, care se va tine in incinta Muzeului National de Geologie, vor avea ocazia sa admire colectii si piese unicat, cristale pentru decoratii, sfere de cristal, flori de mina sau geme. Acei vizitatori care se incumeta sa-si achizitioneze asemenea frumuseti, vor reusi cu siguranta sa isi decoreze in mod inedit biroul sau sa isi completeze colectia de bijuterii.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Primul Blu-ray player

Publicat de Sf. Trefila la 2008 Iulie 31

Asteptat inca din ianuarie, LG a lansat intr-un final pe piata primul player pentru noile DVD-uri Blu-ray. Se numesteLG BD300 si printre caracteristici se numara si un streamer Netflix incorporat. Noul Blu-ray player va fii disponibil spre cumparare incepand din aceasta toamna, la preturi, spun cei de la LG, sub 500$.

Cu toate optiunile de exceptie pe care le etaleaza, inclusiv cea de streaming, abonatii Netflix vor viziona filme si seriale prin streaming in format standard, nu la nivelul high-definition al Blu-ray. Acest neajuns este compensat de faptul ca pot accesa peste 12.000 de astfel de programe.

Demonstratii ale abilitatilor playerului BD300 vor avea loc in aceasta seara, la Muzeu si la Libraria Morgan, din New York, in cadrul evenimentului LG's 2008 Summer Line Show. Din pacate, la eveniment au acces doar reprezentatii mas-media si doar pe baza de invitatii.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Edvin Marton si vioara fermecata

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 31

Cine nu a auzit de Edvin Marton si vestita lui vioara Stradivarius Gold? El este cel care a casigat anul acesta Eurovisionul si cel care ne-a incantat auzul la spectacolul Kings on Ice 2008. Pentru toti iubitorii de muzica buna din Timisoara si nu numai, am placerea sa va anunt ca cel supranumit "violonistul patinatorilor" se intoarce in Romania!

Virtuozul cu Stradivarius va sustine o serie de concerte in vestul tarii si in Transilvania, dupa cum urmeaza:

imaginea utilizatorului MasterAgent

Apa de la frigider

Publicat de MasterAgent la 2008 Iulie 30

Temperaturile ridicate si-au facut iar simtita prezenta. Una din cele mai bune si mai eficiente metode prin care ma pot racori si astampara setea este sa beau un pahar mare de apa rece. Si cum pot obtine rapid acest lucru? Nimic mai simplu, las paharul cu apa pentru cateva minute in frigider. Stim cu totii ca, din pacate, daca bem prea des apa de la frigider, suntem pasibili de o raceala. Si doar nu vrem sa ne pricopsim cu una exact in miezul verii, nu?