trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Cuburi de gheata in forma de... Moai?

Publicat de Sf. Trefila la 2009 August 31

Cuburi de gheata in forma de... Moai?

Nu stiu cine a venit cu denumirea de cub de gheata, dar e clar ca in ultima perioada nu mai corespunde in totalitate cu adevarul, dat fiind ca avem „cuburi” de gheata in forma de sfere, in forma de gloante sau mai stiu eu ce forme dubioase.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Waterrr

Publicat de MasterAgent la 2009 August 31

Waterrr

Sunt la a treia sticla deja, si e abia ora 12. Daca voi continua in stilul asta, nu-mi va mai putea reprosa nimeni ca nu beau cei 2 litri de apa pe zi, indicati de medic doctori pentru mentinerea sanatatii.

Singura chestie deranjanta la prima vedere este pretul. In jur de 2 lei la supermarket, in jur de 2.5 lei la magazinele de cartier, pentru juma’ de litru. Si asta pentru ca nu e apa apa, ci apa pentru copii.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Say cheese!

Publicat de Sf. Trefila la 2009 August 30

Say cheese!

Ramele foto digitale sunt asa o inventie minunata! In special daca ne gandim ca mai toate aparetele foto sunt digitale si putem descarca acolo tot muntele de poze facut in vacanta. Plus ca nu trebuie sa rastorni cutia cu poze si sa le imprastii prin toata casa, in cautarea celeia pe care vrei s-o pui frumos in rama...

imaginea utilizatorului MasterAgent

Multitasking

Publicat de MasterAgent la 2009 August 30

Daca n-ai ce face week-end-ul asta si vrei sa iti testezi dexteritatea si capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp, incearca urmatorul joc (gasit pe blogul lui Teniescu). Dupa cum spune si el, nu e un joc din categoria „take it easy and relax”. Eu nu vad spun pana la ce nivel am ajuns, ca ma fac de ras (si nu, n-am ramas doar la primul).

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Hummer teleghidat

Publicat de Sf. Trefila la 2009 August 29

Hummer teleghidat

In copilarie am fost un copil normal. Ok, relativ normal. Pentru ca desi alte fetite aveau colectii de papusi, mie imi pasa prea putin de ele (desi aveam cateva la dispozitie). In schimb, eram innebunita dupa masinute, cu atat mai mult daca avea si telecomanda (mi se parea minunea minunilor atunci).

Am crescut mare, am lasat in urma papusile si masinutele (si am imbratisat calculatorul). Asta nu inseamna insa ca nu imi tresare inima de fiecare data cand trec pe langa un magazin cu jucarii. Si dupa cum spuneam, daca mai vad si masinute, cu greu ma dezlipesc de vitrina.

A venit timpul sa ma minunez din nou, intrucat am dat peste un “toy gadget” de proportii uriase.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Criza inhiba apetitul pentru bere?

Publicat de MasterAgent la 2009 August 29

Criza inhiba apetitul pentru bere?

Se pare ca da. Cel putin asa arata datele prelevate de catre Asociatia “Berarii Romaniei”, conform carora consumul de bere a scazut cu 10% in prima jumatate a acestui an.

Motivul invocat este direct legat de criza, unul dintre efectele acesteia fiind scaderea puterii de cumparare a romanilor si schimbarea comportamentului de consum.

In prima instanta nu mi-a venit a crede o asemenea ipoteza, dat fiind ca romanul e prieten bun cu Bachus, iar de fiecare data cand am iesit in oras (coincidenta sau nu, destul de des in perioada respectiva) lumea era multa si vesela.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Somn usor 2.0

Publicat de Sf. Trefila la 2009 August 28

Somn usor 2.0

Fenomenul asta de web 2.0 incepe sa ne inunde, incetul cu incetul, intreaga existenta. Daca in urma cu ceva timp, primul lucru pe care il faceam dimineata era sa deschid televizorul, sa aflu cum va fi vremea sau sa o ascult pe Nety Sandu povestind ce ne rezerva astrele, acum lucrurile stau cu totul altfel...