trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Energizeaza-te cu Blood Energy Potion!

Publicat de Sf. Trefila la 2009 Septembrie 30

Energizeaza-te cu Blood Energy Potion!

Te-a fascinat din prima clipa Queen of the Damned (mai ales vampire Lestat)? Nu te-ai miscat din scaun cand ai vazut Twilight? Stai cu ochii pe site-urile de profil sa afli cand apare urmatorul episod din True Blood?

Inseamna ca iti plac filmele cu vampiri... draguti foc, care se hranesc cu o bautura nutritiva din cale-afara, cu aspect de sange. Stai... chiar e sange (desigur)!

imaginea utilizatorului MasterAgent

Mapa zambareata si pufoasa

Publicat de MasterAgent la 2009 Septembrie 30

Mapa zambareata si pufoasa

De cand cu CD-urile si DVD-urile, viata noastra a luat o noua intorsatura. Placuta, as putea spune, devreme ce filmele noastre preferate, muzica si toate nebuniile din vacanta (materializate sub forma de poze si clipuri), ajung sa stea cuminti, stocate cronologic (sau haotic) pe discuri de 0.7 sau 4.5 GB pentru vesnica amintire.

Si uite asa, pe masura ce trec anii, colectionam nu doar amintiri, ci si mormane de CD-uri/DVD-uri, care stau rasfirate care pe unde. Cei mai ordonati dintre noi le-au adunat frumos in cake-uri sau mape si borsete. Ceilalti... pe oriunde, pe birou, in sertare, in biblioteca...

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Un pod lung cat toate zilele...

Publicat de Sf. Trefila la 2009 Septembrie 29

Un pod lung cat toate zilele...

... va uni doua tari din Orientul Mijlociu, tranformand un drum de patru ore intr-unul de mai putin de jumatate de ora.

Este vorba de Qatar si Bahrain, doua tari care nu par afectate de criza, avand in vedere ca sunt dispuse sa scoata din vistierie mai bine de 3 miliarde de dolari pentru constructia acestei mega structuri.

Denumit Qatar-Bahrain Friendship Causeway, podul va avea o lungime de 40 de kilometri si va fi tranzitat de la 10 pana la 20 de mii de masini in fiecare zi.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Un pas inainte si doi inapoi

Publicat de MasterAgent la 2009 Septembrie 29

Un pas inainte si doi inapoi

Sincer nu mi-ar place sa fiu in papucii producatorilor de incaltaminte, avand in vedere ca vanzarile la pantofi si conduri au intrat la apa in ultima perioada. Daca pana si femeile, cunoscute pentru obsesia dezvoltata pentru pantofi, au inceput sa stranga cureaua, cumparand anul acesta cu 22% mai putini pantofi, ce sa mai spunem de barbati (-33%)...

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Holidays are coming!

Publicat de Sf. Trefila la 2009 Septembrie 28

Holidays are coming!

Acum vreo trei saptamani, ma trezesc cu scumpa de sora-mea ca ma intreaba pe nepusa masa "ce facem de revel?". Eu am crezut initial ca ma intreaba asa, de dragul conversatiei, dat fiind ca pana la revelion mai e mult si bine, astfel ca am izbucnit intr-un hohot isteric de ras. Ulterior mi s-a explicat ca intrebarea are pe deplin sens, in conditiile in care daca vrei sa iti petreci undeva anume noaptea dintre ani, e musai sa-ti faci fezervare din timp, altfel ramai pe afara. 

imaginea utilizatorului MasterAgent

Ce pot face doua maini dibace (IV)

Publicat de MasterAgent la 2009 Septembrie 28

Ce pot face doua maini dibace (IV)

Nix si Fluff au ales trenderii premianti de saptamana aceasta, si ei sunt: premiul I: Teia, premiul al II-lea: SkoobsBooks si premiul al III-lea: tudor_X. Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor!

Stim deja ca doua maini dibace pot face multe lucruri minunate. Daca insa mai adugam inca o pereche de maini dibace, e clar ca rezultatul va fi cu atat mai spectaculos. Vorbim acum despre 2 fete puse pe fapte mari, rezidente ale urbei din Banie, care creeaza, creeaza si iar creeaza accesorii adorabile (si nu exagerez!).

imaginea utilizatorului MasterAgent

Toasturi tatuate

Publicat de MasterAgent la 2009 Septembrie 28

Toasturi tatuate

Vine o perioada in viata omului cand acesta se satura de feliile monotone de paine pune in toast, pentru un mic dejun clasic. Moment in care are in fata lui doua variante: fie ia atitudine, fie se lasa de toasturi.

Daca si tu te numeri printre cei care considera ca felia de paine trebuie sa aiba si ea macar un strop de personalitate, inseamna ca ai nevoie de...