trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Superstar + Facebook sau Twitter

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 30

adidas facebook si twitter

Ce spui, ne-ncălţăm cu Social Media? Da, o să ne putem încălţa cu pantofi de sport co-branduiţi (Adidas + Facebook şi Adidas + Twitter). Presupun că vor fi câţiva fanatici care vor purta astfel de încălţări. Cu toate că nu sunt urâţi deloc, ba chiar au culori mişto, nu ştiu dacă aş purta aşa ceva vreodată.

Dacă citeşti articolul de unde m-am inspirat vei vedea chiar şi un mini Ghid al culorilor care se apropie de un Brand Identity Book (Adidas + Facebook şi Adidas + Twitter).

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cafea şi cardamon

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 29

cardamon verde

Ieri am băut prima mea cafea cu aromă de cardamon. Da, cardamonul verde (pentru că există şi negru) este planta din imagine şi se foloseşte drept condiment pentru mâncăruri, cafea, dulciuri etc. Ca orice condiment are diverse denumiri în funcţie de zona de provenienţă şi de poporul care l-a adoptat în bucătărie. O definiţie cu mai multe detalii găsiţi aici. 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cartea bate filmul tot timpul?

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 29

gone with the wind

E destul de târziu ca să pun întrebări. Dar de azi dimineaţă îmi stă pe limbă să te întreb: când vine vorba despre literatura ecranizată, ce e mai bun/ă? Filmul sau cartea?

Până acum eu am să votez pentru carte. Asta pentru că am citit multe cărţi şi apoi am văzut ecranizări care m-au dezamăgit. Unele au fost bune, dar tot incomparabile cu ceea ce am citit.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Muzeul deşeurilor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 27

cos cu hartii

Muzeul deşeurilor nu este oriunde, este tocmai în Bucureşti şi este singurul de acest gen din Europa. Na, că suntem primii cu ceva.

Proiectul a fost gândit şi iniţiat de Ministerul Mediului şi Centrul pentru Dezvoltare Durabilă care sunt convinşi că vom preţui mai mult curăţenia dacă vom admira deşeurile într-un cadru organizat, într-o galerie.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Un colier pentru echilibru

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 25

colier iBalance

Locuim în oraş şi asta ne ocupă tot timpul şi ne stresează la maximum. Avem mai tot timpul nervii întinşi până la refuz şi ne simţim obosiţi din ce în ce mai repede. Sper că nu doar eu simt treburile astea, pentru că aş intra în panică.

Aveam în plan o cură cu vitamine luate din fructe, legume, farmacii, etc. Aş fi plusat şi cu vreo două, trei cutii de Magneziu cu vitamina B6. De ce vorbesc la trecut? Pentru că mă gândesc tot mai serios să îmi achiziţionez altceva care promite să mă ajute cu starea mea de stres şi de oboseală.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Avem câştigători!!!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 22

winner

Cu surle şi trâmbiţe anunţăm câştigătorul campanie trender si Gerovital Plant Tratament, trender-ul care se va bucura de vizita la compania Farmec şi care va lua parte la naşterea unui produs până la aşezarea acestuia pe raft.

După o lungă analiză a conturilor de Facebook, a blogurilor, a conturilor de Twitter, a rapoartelor şi chestionarelor pe care le-aţi completat cu mult interes s-a stabilit o ierarhie a activităţii trenderilor în cadrul campaniei.
 
Câştigătoarea supremă este trenderiţa Denisa Lala  care s-a implicat cu mult spor în campanie. Aşadar echipa Farmec se pregăteşte de primirea Denisei Lala la Cluj.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Biscuite în lapte

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Noiembrie 22

lingura pentru inmuiat biscuitii in lapte

Acuşica începe luna cadourilor şi eu am început să-mi fac o listă cu toate persoanele cărora am în plan să le fac o bucurie în decembrie. Şi am dat peste o chestie atât de drăguţă... Produsul ăsta mi-a adus aminte de dimineţile copilăriei mele, de vremea când beam lapte cu miere şi biscuiţi.

O să vezi în clip cum funcţionează, cu toate că nu este prea greu să-ţi dai seama şi din imagine.