trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Oficial va fi primavara!

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Februarie 28

Oficial va fi primavara!

Vroiam sa pun o poza cu niste ghiocei, dar in ultimii ani acestia nu au mai fost vestintorii primaverii. Au rasarit in toiul iernii si ne-am facut sperante desarte cand i-am primit. Primavara nu a venit.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Esti optimist?

Publicat de MasterAgent la 2010 Februarie 28

Esti optimist?

Ma gandeam ca in ultima vreme majoritatea evenimentelor peste care am dat au fost legate doar de mediul online. Pana sa fie anuntata editia din 2010 a Optimism, nu stiam nimic despre acest eveniment.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Imi pare rau, dar...

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Februarie 27

Imi pare rau, dar...

Intotdeauna modul in care cineva isi cere scuze este predictibil. Cineva a reusit sa adune scuzele cele mai intalnite intr-un formular.

In imaginea de mai jos vei vedea cele mai frecvente combinatii de scuze. Poti sa alegi ce doresti tu.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Sweet coffee

Publicat de MasterAgent la 2010 Februarie 27

Sweet coffee

Imi place sa beau cafea. In orice forma, marime, cana, locatie este ea. Nu stiu pe unde umblu eu, dar niciodata nu mi s-a servit cafeaua decorata.

Am gasit imaginea de mai jos si m-am necajit putin pentru ca nu cunosc nici un local in care se serveste astfel cafeaua.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Cat ai baut?

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Februarie 26

Cat ai baut?

“Auzi, da’ tu cate beri ai baut?”

Eu nu beau bere. Si nu pentru ca sunt fitoasa ci pentru ca nu-mi place. Dar nu despre bauturile mele preferate doresc sa discutam.

Stii cum sunt discutiile alea de dupa un chef? Sau intrebarile alea in care nu mai sti cat ai baut, unde, cu cine ai plecat, unde ai parcat masina, dar mai ales une esti in momentul in care iti pui intrebarile anterioare.

imaginea utilizatorului MasterAgent

Ce e Studentomat?

Publicat de MasterAgent la 2010 Februarie 26

Ce e Studentomat?

Am asistat de ceva vreme la un teasing foarte misto. Era pe online, era offline si toata lumea din jurul meu se intreba despre ce este vorba. Inca se intreaba pentru ca daca intri pe site-ul afisat de teasing nu afli foarte multe.

Poti afla ca vei fi lamurit in 1 martie. Deci atunci va fi ziua in care misterul va fi spulberat? Daca iti faci cont ti se spune in mare ce cu “Studentomat “asta. Site-ul ne anunta ca este cel mai tare joc online, exclusiv pentru studenti si masteranzi.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Fara pirati

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Februarie 25

Fara pirati

Spot-ul de mai jos ruleaza in cinematografele din Germania si este impotriva pirateriei filmelor. Clipul este extrem de sugestiv, o combinatie intre comic si tragic.

Nu trebuie sa intelegi germana decat in ultima parte pe care o voi traduce eu.

Promite-mi ca nu o sa citesti traducerea decat dupa ce vizionezi filmuletul (altfel se pierde tot farmecul, daca afli inainte finalul).