trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Scurgeri pe Wiki

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 31

Logo-ul Wikileaks

Descrierea oficială a Wiki Leaks ar fi : " Publishes and comments on leaked documents alleging government and corporate misconduct.". Ce-nţeleg eu? Înţeleg că acolo găsesc o grămadă de documente care nu au fost accesibile până acum publicului larg, unele dintre ele fiind şi acum secrete.

Mişto, nu? Mie ideea îmi place, măcar aşa de curiozitate.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Fan desene animate?

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 30

Posterul desenelor animate Lion King din 1994, de Walt Disney

După cum ai văzut ieri, sunt pornită pe rememorări. Eh, nostalgia asta de toamnă... Şi mă gândeam să te întreb azi, la ce desene animate te uitai când erai mic copil? Poate fi serial, poate fi lung metraj. Poate fi producţie Disney sau Hannah and Barbera. Desene animate să fie.

 
Tot ce-ţi spun este că Lion King şi Powerpuff Girls sunt luate de mine. Nu de alta, dar eram fanul "nambăr oan". Eh, acu' dacă ţi-au plăcut şi ţie poţi să-mi spui. Şi dacă se poate aş vrea şi un link către un video al desenelor animate preferate.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Meseria, brăţară de aur

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 29

cand o sa fiu mare vreau sa fiu balerina

Cum în weekend am puţin timp pentru rememorări, gândul m-a dus de data asta la toate meseriile pe care doream să le practiv când eram copilă.

Pe la 6, 7 ani mă visam cu balerină. Pe la 12, 13 ani eram avocat. Iar pe la 17, 18 vroiam să fiu medic. O scurtă perioadă (vreo două luni) vroaim să fiu criminalist.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Lipici şi sclipici

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 28

pungi cu sclipici

Da, da am publicat şi weekend-ul trecut un clip asemănător, dar nu m-am putu abţine să nu vă arăt şi vouă ce se poate crea cu o găletuşă cu lipici şi cu nişte sclipici auriu.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Pachetele cu "carne de om"

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 27

Campanie impotriva consumului de carne Peta

Am dat peste o campanie, destul de şocantă (pentru mine, cel puţin). E vorba despre campania realizată împotriva consumului de carne. Nu o să-ţi explic mare lucru, pentru că imaginile vorbesc de la sine. 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

trender te trimite să te-mbeţi cu multiculturalitate la Plai

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 26

Festivalul Plai 2010

Hai să vă anunţ cine se va îmbăta cu cu multiculturalitate la festivalul Plai. Invitaţiile de la trender merg către: Lehocz Lidia Emma, Vereş Lavinia şi Liana Matei. Ne vedem la Plai.

Dacă eşti din Timişoara sigur ai auzit de festivalul Plai. Nu mai vorbesc de cei care iubesc jazz-ul, muzicile diverse, fado-ul, percuţia, dar mai ales multiculturalitatea.

Plai e altceva, după cum ne spun şi organizatorii, e multiculturalitate, bucurie, arte şi exhuberanţă. La Plai le ai pe toate şi multe altele în plus.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

"Great things. Together" - Startup Days

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 August 26

startup days este un proiect antreprenorial din Timisoara

Când a fost anunţată prima ediţie a Startup Days, am scris despre eveniment fără să stau pe gânduri. Ideea mi-a plăcut atât de mult încât nici nu am stat să văd cine organizează proiectul. Acum, că acuşica începe o nouă ediţie am să abordez altfel problema.

"Startup Days este un eveniment de 56 de ore în care specialişti It&Business lucrează în echipe pentru dezvoltarea unui proiect online" (citat de pe site-ul proiectului).