trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului JulliannaM

Toamna aceasta se poartă blana

Publicat de JulliannaM la 2010 Septembrie 30

Tendinte toamna 2010 blana

Printre tendinţele din toamna aceasta, blana ocupă un loc în top. Fie că vorbim de veste, scurte sau lungi, haine cu gulere de blană sau chiar genţi, trebuie să ai ceva pufos în garderobă. Vestuţele de blană sunt printre cele mai versatile.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cărţi de vizită trendereşti

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 30

Cărţi de vizită trendereşti

De ceva vreme noi, trenderiţele din trender office, ne tot gândim la nişte cărţi de vizită care să ni se potrivească.
Noi avem ceva idei, dar m-am gândit că ar fi bine să aflu de la voi cum credeţi că ar fi mişto să arate cărţile noastre de vizită. De găsit, am găsit o mulţime de cărţi creative pe net...

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Avem trenderi motivaţi!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 30

Campanie Gerovital

trenderii care s-au înscris în campanie ştiu că trebuie să motiveze dorinţa lor de a participa. Am selectat, complet aleatoriu, câteva dintre motivaţiile trenderilor ca să vi le arăt şi vouă.
 
De la “produsele Gerovital Plant sunt foarte bune” până la “ De mult doream să particip la o campanile trender”, le-am văzut pe toate.
 
Pentru ca iubesc cosmeticele, îmi place să testez noi produse şi să aflu noutăţile din domeniu; îmi doresc să particip la campania Gerovital Plant Tratament, în special, pentru că este o companie românească, pe care o respect şi o susţin (…) Cred mult în capacitatea de inovaţie şi de dezvoltare a acestei companii. (…)” – trenderiţa silviaki

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Nisip şi zăpadă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 28

message bottle

Am găsit pe likecool.com un spot foarte mişto despre relaţia "la distanţă" între un om de zăpadă şi un om de nisip. Clipul a fost creat de Kirsten Lepore si chiar trebuie să dai "play".

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

“Expediţia” în compania Farmec

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 27

laborator

Prima dată am făcut cunoştinţă cu brandul Farmec pe la vreo 6-7 ani. Nu, nu foloseam eu nici un produs Farmec ci bunica mea. Era vorba despre laptele Doina. Pe vremea aia nu prea înţelegeam eu de ce e lapte, dacă este o cremă.

Vremea a trecut şi acum am şi eu lapte Doina acasă. De data asta îl folosesc eu. Şi de fiecare dată când deschid sticla şi simt mirosul cremei îmi aduc aminte de copilăria mea.

 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Mâncăruri neconvenţionale

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 26

Mâncăruri neconvenţionale

Acum câteva zile am mâncat dulceaţă de trandafiri. A fost bună, avea un gust interesant. Faptul că am mâncat în premieră acel fel de dulceaţă m-a făcut să mă gândesc la tot felul de mâncăruri mai puţin obişnuite. Sau gemuri, sau dulceţuri sau murături.

Cred că sunt destul de multe fructe şi legume pe care nu le consumăm într-un alt fel decât cel cu care suntem obişnuiţi.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Mărci 100% româneşti

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Septembrie 25

Marci romanesti

Am o trendbare de weekend pentru tine: Vreau să ştiu ce produse româneşti foloseşti, ce mărci realizate în România ai la suflet şi cât de importante sunt ele pentru tine. Importante în sensul că le preferi înaintea unui produs stăin.

Eu, de exemplu, beau ceaiuri de la Fares şi mă demachiez cu lapte Doina. Ia dă o raită prin casă şi spune-mi ce produse 100% româneşti ai găsit.