trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului adelagoaga

Traditii, colinde, viata la tara

Publicat de adelagoaga la 2011 Ianuarie 31

colind

Acum exista un trend cat de mic sa ne mutam la tara, doar ca nu stim toti raspunsul la intrebarea: "De ce sa ne mutam?", poate impreuna gasim mai multe raspunsuri. E o poza de la o colinda adevarata de anul acesta (anul trecut de fapt, 2010), oare aceasta e viata la tara? Din pacate nu am fost prezenta :(

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Pelerina invizibilă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 30

Dacă Medifax transmite, atunci de ce să nu o fac și eu: "(...) pelerina a invizibilității inspirată din seria "Harry Potter" face parte dintre invențiile chimiștilor francezi din Pessac, care și-au prezentat realizările cu ocazia lansării oficiale a Anului internațional al chimiei." (9am.ro).

Aș vrea să-ți dau mai multe detalii, dar în articol vorbesc de alte inveții poate nu la fel de incredibile ca această pelerină Harry Poteriană.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Vreau să fiu un inginer

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 29

mickey mouse engineer

Există posibilitatea să nu fi auzit până acum piesa "Billionaire" a lui Travie McCoy şi Bruno Mars? Mă gândesc că n-aveai cum să scapi de ea pentru că se difuza peste tot.

Acum a venit şi parodia " I wanna be an Engineer". 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Branduri schimbătoare

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 28

land rover phone

Astăzi, tvdece-ii au dat un tweet în care întrebau dacă cineva ştia că Land Rover produce telefoane mobile. Eu nu ştiam, dar m-a făcut să mă întreb dacă este pe bune sau nu treaba asta. Link-ul din tweet ducea către adverbox.com şi îmi afişa nişte printuri (mişto de altfel) executate pentru promovarea"Land Rover Phones".

Toată treaba asta nu m-a mirat foarte tare, că doar aproape toate brandurile mari au început prin a produce ceva şi s-au extins către altceva. Ştiu că Mercedes Benz făcea altceva înainte să producă maşini, dar nu mai ştiu ce exact. Parcă asta se întâmpla înainte să fuzioneze cele două companii formatoare a Mercedes Benz sau?

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

testing: Vifon Instant Noodles

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 27

instant noodle soup

„Ce-s alea?”

„Nişte supe la plic, de fapt nişte Instant Noodles.”

“Şi ce-i cu atâtea pungi? Cine le mânâncă?”

„Cum cine? N-aţi citit emailul? Voi! Şi în fiecare joi o să încercaţi una alta şi apoi o sa ne daţi feedback.”
 
„O să trebuiască să scriem noi pe blog? Eu nu mai încerc nimic!”
 
„Nu mă, eu o să scriu articolul şi voi îmi daţi feedback-ul verbal. Apoi comentaţi pe blog, daca vreţi. E ok aşa?”
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

trender Office testing Day

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 27

word of mouth

Acum ceva vreme, în trender Office, am hotărât că vom organiza zile de testare. Le vom numi: trender Office testing Day şi se vor întâmpla în fiecare joi.

Ca să înţelegi contextul acestui mini proiect o să-ţi arăt puţin din e-mailul trimis către trender team şi epoint team:  „trender ajută companiile să îşi promoveze produsele şi serviciile prin "recomandări verbale", feedback/păreri ale oamenilor obişnuiţi. Credem că este mult mai ok să scriem pe blogul nostru experienţe reale din prisma mai multor persoane diferite, decât din research pe Internet.”
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Gizmo Jam Session

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Ianuarie 26

instruments icons

Clipul de mai jos e unul dintre acele clipuri care te învaţă că poţi face muzică din orice. Inclusiv din obiectele pe care le găseşti prin casă. Lista cu obiectele la care "se cântă" sau a căror sunete au fost exploatate în video, le găseşti mai jos:

Panties, Bottle Opener, Drier, Tape, Tube Pack From Whiskey, Spring, Old Russian Camera, Spanner, Water, Wine Glasses...şi nişte microfoane.