trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Andutza90

Revicel :)

Publicat de Andutza90 la 2011 Decembrie 1

Campanie WOM Revicel

A venit timpul sa scriu si eu vreo 2 cuvinte despre crema Ravicel.. Am aproape o saptamana de cand o folosesc si sunt foarte incantata de ea...ambalajul este unul atragator, consitenta cremei este divina la fel ca si mirosul pe care il emana.

imaginea utilizatorului loriem77

Primele zile cu Revicel

Publicat de loriem77 la 2011 Noiembrie 29

Campanie WOM Revicel

Cind m-am inscris in campania Revicel m-am gindit ca este o oportunitate de a incerca sa rezolv ceva cu o anumita parte a corpului, si anume bratele. Datorita aspectului nesanatos al pielii, nu pot purta bluze sau rochii fara mineca. De cind am deschis pachetul si am scos crema din cutia ei, eram super curioasa de miros si consistenta, despre care deja aflasem de la voi ca sunt placute. Dar voiam sa ma conving cu propriile mele simturi :). Si totusi m-am abtinut.. am fotografiat intii continutul (as fi vrut si cu mine o fotografie, dar nu imi plac pozele autofacute... cele cu o mina intinsa care tine aparatul de fotografiat... de cele maimulta ori nu reusesc sa incadrez,plus ca nici distanta nu ma avantajeaza. si... eram si singura acasa).

imaginea utilizatorului ryry

O saptamana de REVICEL

Publicat de ryry la 2011 Noiembrie 29

Campanie WOM Revicel

A trecut deja o saptamana de cand ma rasfat cu REVICEL si borcanelul primit pt testare e gol. Dar mi-am facut provizii, inca 2 cutiute s-au cazat in noptiera mea. A doua cutie primita a plecat in Italia unde a facut deja cateva "victime", prietena mea e incantata, mai ales ca a gasit REVICEL si acolo. Eu continui sa caud nod in papura cremei, desi imi este destul de greu: E FOARTE BUNA!

imaginea utilizatorului filipancayony

Pentru prima data trendarita!!!

Publicat de filipancayony la 2011 Noiembrie 29

Campanie WOM Revicel

Buna!!

Sunt tare incantata ca am avut ocazia sa fiu aleasa trendaritza!!!!! Am inceput sa folosesc crema si sunt foarte incantata de ea. Imi place tare mult textura ei si mirosul ma imbie la cremuire ori de cate ori deschid recipientul!

imaginea utilizatorului moonlightlady

Ard in flacari....si eu si celulita :))

Publicat de moonlightlady la 2011 Noiembrie 29

Campanie WOM Revicel

Buna fetelor! A venit timpul sa scriu si eu primele impresii despre revicel. Mi-a placut de la primul contact ambalajul modern si atragator, in roz, designul accesibil, gramajul foarte economic si consistenta sub forma de crema, nu gel, care se absoarbe mult mai repede. Are un miros frumos, feminin, foarte persistent as adauga ( dar asta poate constitui un dezavantaj).

imaginea utilizatorului teuta

Campania Revicel- Ceva Minunat

Publicat de teuta la 2011 Noiembrie 28

Campanie WOM Revicel

Dupa aproape o saptamana de utilizare si "chinuiala" (a se citi masaj) cu crema Revicel pot sa zic ca vad mici rezultate. Pielea a devenit ferma de la prima utilizare si pur si simplu nu se mai simte la fel celulita. Utilizarea frecventa, de doua ori pe zi, si masajul au facut vizibila actiunea asupra celulitei. Crema este destul de grasa si mana aluneca la aplicare.

imaginea utilizatorului Libelula84

Revicel vs Celulita. Fight!

Publicat de Libelula84 la 2011 Noiembrie 28

Campanie WOM Revicel

Si iata ca s-a dus cam un sfert din borcanasul roz Revicel. E prematur sa ajung la o concluzie asa ca va spun ce mi-a placut si ce nu mi-a placut pana acum la aceasta crema anticelulitica Revicel.

Mi-a placut:

- ambalajul roz - este feminin, iti atrage privirea