trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului selkirkitten

Eu si Palette Mousse Color Mahon

Publicat de selkirkitten la 2011 Decembrie 30

Campanie Palette Mousse Color

Am primit pachetul cu cele 2 "shakere" de vopsea mahon cu 2 zile inainte de Craciun. La fix, imi era teama ca nu vor ajunge la timp,iar Mos Craciun ma va gasi cu parul in 3 culori cum ajunsesem dupa o vopsire nereusita la coafor. Cu cca o luna inainte mi s-a pus pata sa imi schimb culoarea naturala si anume negru cu ceva mai deschis, dar, intrucat mai aveam niste resturi de nuantator (tot Palette ;) ), parul meu a iesit galbui la radacina si saten inchis la varfuri. Iar acum, inainte de Craciun, intrucat imi crescuse cam un deget de radacina neagra, aratam similar cu solista din trupa Berlin in clipul la Take my breath away:)

imaginea utilizatorului Biax

Palette Mousse Color

Publicat de Biax la 2011 Decembrie 30

Paletete - Negru

Prima impresie de după vopsire a fost că îmi voi schimba vopseaua, negreşit. Cu care? Cu Palette.

O voi cumpăra. Adjudecat.

Aşa cum am mai spus vopseaua este pentru persoanele care vor să se vopsească acasă şi foarte repede, dar nu numai, ci şi pentru persoanele care nu vor să mai piardă timp la coafor. Dupa agitarea flaconului (în care au fost amestecate pudra colorantă şi emulsia fixatoare) totul devine o spumă, care mi-a amintit de spumele de ciocolată făcute de mama.

imaginea utilizatorului adrianavlad

Campania Palette Mousse Color

Publicat de adrianavlad la 2011 Decembrie 30

Buna,

In aceasta saptamana am folosit vopseaua primita, Palette 800 Blond Deschis si am urmatoarele comentarii:

- sunt F. F. foarte incantata de modul simplu/ usor de utilizat. (este prima data cand m-am vopsit singura acasa)
- Pentru utilizare acord o bila mare ALBA;
- culoarea rezultata dupa aplicare a iesit mult mai inchisa decat pe ambalaj (m-a surprins neplacut) Aici acord o bila negra;

In schimb, pe langa modul de utilizare apreciez si urmatoarele aspecte:

imaginea utilizatorului bellablue

Testare Palette Mouse Color

Publicat de bellablue la 2011 Decembrie 30

palette

Am incercat vopseaua Palette Mouse Coloer..culoarea nu m-a incantat..am avut alta asteptare..e mult mai inchisa decat voaim,asta desi am primit cea mai deschisa nuanta de blond si eu aveam parul inainte de vopsire un blond foarte deschis..acum e un blond inchis...Nu e chiar o tragedie..dar nu e ceea ce voiam.

imaginea utilizatorului Catallina

Palette mousse color - prima impresie

Publicat de Catallina la 2011 Decembrie 30

Prima poza cu vopseaua

Buna! Am testat vopseaua! De abia asteptam sa vad cum este!

De cum am desfacut cutia am simtit mirosul de caspsune si am spus WOW! Acum, sa fim sincere, de cate ori nu am strambat din nas la felul cum mirosea vopseaua noastra! Ei, aceasta vopsea e altfel, si asta mi-am spus-o de cand am pus mana pe ea... de la ambalaj, miros, modul de aplicare.

imaginea utilizatorului Alesya

Palette Mousse Color - prima impresie!

Publicat de Alesya la 2011 Decembrie 30

Campanie Palette Mousse Color

A venit timpul sa-mi vopsesc si eu parul cu mult dorita vospea Palette Mousse Color! La inceput am fost putin rezervata in privinta puterilor mele de a ma vopsi singura, dar dupa ce am inceput a devenit distractiv. Am respectat toti pasii si a iesit bine, nu chiar foarte bine, dar mai bine decat ma asteptam eu.

Am sa incep prin a va prezenta ce contine cutia de vopsea. Am sa incep cu ce cred eu ca este cel mai important si anume pliantul cu instructiuni. Fara acesta ar fi greu sa ghicim ce si cum avem de facut, si ar fi foarte usor sa o dam in bara.:) Apoi, emulsia fixatoare, pudra coloranta si un pliculet cu balsam pentru stralucire. Am inceput usurel, profitand din plin de mirosul placut de capsune, care domnea in baie. Dupa ce am citit cu atentie instructiunile si am eliberat cutia de care aveam nevoie pentru a amesteca ingredientele, m-am pus serios pe treaba. Mi-am pus manusile am luat lotiunea fixatoare si am turnat-o in recipient. Apoi am adaugat pudra coloranta.

imaginea utilizatorului strumfyk

Shake it, baby

Publicat de strumfyk la 2011 Decembrie 30

campanie mousse pallette colour

Am sa vorbesc putin despre experienta mea cu noua vopsea spuma de la Pallette... Am fost foarte bucuroasa cand am aflat ca am fost selectata in campanie. Am asteptat cu nerabdare sa primesc coletul si sa folosesc vopseaua. Inainte sa aflu ca voi primi aceasta vopsea imi cumparasem deja o alta vopsea de la alta firma pentru a ma vopsi inainte de Craciun.