trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

O campanie WOM pentru un brand românesc: Ivatherm

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 28

campanie trender Ivatherm

Sunt sigură că ai auzit de Băile Herculane şi de apa termală de acolo. Mai mult ca sigur ai auzit şi de produsele dermocosmetice Ivatherm care folosesc apa termală Herculane pentru a-ţi pune la dispoziţie game întregi de produse care vor transforma pielea ta într-una care radiază de sănătate, prospeţime şi frumuseţe.

Dacă nu ai încercat încă produsele Ivatherm, acum e şansa ta. De ce spun asta? Pentru că mai multe trenderiţe au ocazia să încerce două produse, la alegere, din gamele Ivatherm în cadrul acestei campanii de Word Of Mouth.
imaginea utilizatorului maptzoli

Andrei+Maria = majoritatea Facebook Romania

Publicat de maptzoli la 2011 Februarie 26

Andrei+Maria = majoritatea Facebook Romania

Un nou trend despre care toata lumea vorbeste si chioraste ( The social network ) este bineinteles ... Facebook. Eu unul nu sunt asa inebunit de Facebook, insa pot sa spun ca imi place pentru ca este o retea sociala care este foarte simpla ca principiu, te atrage usor (de 3 saptamani m-or inebunit cu Cityville, de am ajuns sa am peste 70 de prieteni de pe toate continentele ), iar  faptul ca doar scrii numele companiei cautate sau a unei persoane la search si aproape o gasesti instantaneu este cel mai ,,cool ". Mie asta imi place.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

O întrebare fără răspuns

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 25

legat la ochi

De sute de ani încoace, oamenii caută răspunsul la o întrebare: De ce un om legat la ochi (în imposibilitatea de a vedea) nu poate să menţină un curs drept? Nici pe propriile picioare, nici înotând, nici cu maşina. Noi credem că ţinem drumul drept, dar de fapt nu facem decât să ne învârtim în cercuri.

Uite şi dovada:

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

testing Day: Heidi Gourmette şi Grand'Or

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 24

heidi

Şi dacă suntem aproape de sfârşitul zilei, ne-am gândit să îndulcim echipele trender şi epoint şi le-am dat la degustat ciocolată. De fapt şi la tragerea la sorţi (vezi Facebook) a ieşit tot "ciocolata".

Aşadar au apărut patru tablete de ciocolată pe birouri, după cum urmează: Heidi Gourmette cu Portocale şi Cireşe şi Heidi Grand'Or cu Migdale şi cu Alune de Pădure. Din câte am observat, cei de la Heidi au făcut un rebranding şi au schimbat ambalajele. Cele două game, Gourmette şi Grand'Or, nu-mi par veterane pe piaţa ciocolatei.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Girly: Ritual cosmetic

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 23

Girly: Ritual cosmetic

Astăzi vreau să ştiu ce înseamnă pentru voi, trenderiţele, un ritual cosmetic zilnic. Mă refer la produsele cosmetice pe care le folosiţi zilnic, dimineaţa şi seara. Putem să întroducem şi machiajul aici, dacă doriţi.

Eu am aşa: demachiant, loţiune tonică, cremă hidrantantă/nutritivă (de zi şi noapte), cremă pentru conturul ochilor şi fond de ten. Astea sunt produsele pe care le folosesc zi de zi şi seară de seară. Nu le-am pus la socoteală pe cele care le deschid doar o dată pe săptămână (măşti, seruri, tratamente etc)

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Bascheţii Firefox/Google

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 22

nike firefox

Scriam anul trecut cum că Adidas a scos o serie de încălţăminte branduită cu Facebook şi Twitter. Acum citeam pe refesh.ro că şi Nike a început o astfel de colaborare.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Gerovital Plant - Regina Cremelor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Februarie 21

Gerovital Plant Regina Cremelor

După cum vă spuneam pe Facebook, cei de la Farmec Cluj Napoca ne-au făcut săptămâna mult mai frumoasă şi ne-au trimis un colet surpriză. În cutie am găsit mai multe produse din noua gamă Gerovital Plant, o formulă nouă, fără conservanţi. 

Produsele sunt ambalate foarte frumos şi admit că mi-au atras atenţia pe raft de ceva vreme. Şi noua gamă are foarte multe produse în portofoliu pentru diferite nevoi ale pielii noastre. Noi am primit câteva dintre produsele gamei: Lapte vitaminizant demachiant, Cremă hidratantă de zi, Ser contur pentru ochi şi buze şi multe mostre (Cremă antirid, cremă antiimperfecţiuni şi cremă nutritivă pentru noapte).