trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cu gândul departe, la vară

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 30

padure tropicala

Nu am fost prea conştiincioasă cu blogul trender în ultima săptămână. Dar am o mică scuză pentru că ne-am dedicat tot timpul campaniei de WOM pentru Fa NutriSkin. Acum că mare parte din pachete au plecat către trenderiţele FAntastice, mă întorc în locul de suflet al trenderiţei Cristiana, blogul. În ultima vreme am fost cu gândul departe, dar asta datorită soarelui de afară şi a verdelui crud care mă înconjoară. În fiecare an, o dată cu liliecii înfloriţi, gândul îmi zboară spre alte meleaguri. Meleaguri calde sau răcoroase, cu mult soare sau umbră, cu nisip sau păduri tropicale.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Românii şi Sărbătoarea Pascală II

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 23

oua incondeiate
Vorbeam joi despre obiceiurile care s-au păstrat în ţara noastră, în zilele de Paşte. Este de la sine înţeles că aceste datini se păstrează doar în zonele rurale, poate singurele zone în care sărbătorile şi-au păstrat adevărata esenţă. Poate vom reuşi şi noi, să ne gândim în aceste zile la sufletul nostru, să fim mai buni, mai iubitori şi să ne bucurăm de momentele de linişte alături de cei dragi.
 
Întreaga echipă trender vă doreşte un Paşte frumos şi plin de linişte, dar şi de voioşia care trebuie să vă împresoare în acete zile de Sărbătoare!
 
Şi după cum am promis, vă mai povestesc puţin despre câteva dintre obiceiurile româneşti de Paşte.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Ultima strigare

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 22

megafon

UPDATE Final! Perioada de confirmare a participării la campania Fa NutriSkin s-a încheiat! Lista finală a celor 120 de trenderiţe FAntastice care vor încerca produsele şi îşi vor spune părerea despre ele o găsiţi în blocul "Bunătăţi din campanie", din meniul din partea stânga.

Sper să avem o campanie FAntastică alături de voi toate, indiferent dacă sunteţi sau nu între cele 120!

Pentru că s-au trimis mai multe invitaţii şi limita de 120 de trenderiţe a fost atinsă, următoarele trenderiţe nu vor mai putea participa, chiar dacă au primit o invitaţie: Affair, corra13, daniela-bacaoanu, jenik, lorenna, mikagarga, myky22. Oricum la accesarea link-ului vor primi un mesaj de eroare! Vă aşteptăm cu drag în campaniile viitoare!

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

testing day: Oul Kinder cu surprize

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 21

Kinder Surprise

A fost o vreme când, de pe rafturile magazinelor, a lipsit clasicul ou Kinder Surprise. Toţi îl cunoaştem, toţi am tânjit la el demult, toţi ne-am bucurat de fiecare dată când am asamblat jucăriile din interiorul oului de ciocolată.

La un moment dat, de curând, au reapărut pe piaţă vechiul ou Kinder cu jucării noi. Eu ţin minte colecţia de Ştrufi aka Smurfs sau cea cu hipopotani, puzze-urile, elicopeterele şi multe alte jucării...
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Românii şi Sărbătoarea Pascală

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 21

oua incondeiate

E joia „Cinei cea de Taină” şi în lumea noastră, reală, toţi începem să ne adunăm acasă. Unii dintre noi călătorim spre oraşul natal, alţii suntem deja acasă. Unii vom fi „Acasă e acolo unde îţi este sufletul”. Chiar dacă nu vom fi alături de cei dragi, cu toţii vom avea, sper, câteva zile pline de pace, linişte, multe zâmbete şi soare.

Cu toţii ştim ce înseamnă pentru noi aceste Sărbători din prag de primăvară, dar mă gândeam să povestim puţin despre ce înseamnă ele pentru un întreg popor şi cum se simt ele în fiecare zonă a acestei ţări. Pe lânga tradiţionalele ouă roşii, cozonac, miel şi pască, obiceiurile pascale româneşti sunt îmbogăţite de tradiţiile regionale.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Povestea Fa sau 57 de ani dedicaţi îngrijirii corpului

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 21

primul sapun Fa

După cum vă spuneam şi ieri, nu cred că există femeie în România (şi nu numai) care să nu fi auzit măcar de săpunul solid Fa. Mi-aduc aminte că era albastru cu inserţii de alb şi, dacă nu mă înşel, cred că a fost printre primele săpunuri colorate în acest fel pe care l-a văzut marea majoritate a româncelor. Cu toate astea, nu cred că suntem multe cele care cunoaştem istoria acestei mărci, motiv pentru care m-am gândit să vorbim un pic despre ce a însemnat Fa de-a lungul timpului.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

trenderiţa model din campania WOM Ivatherm

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Aprilie 20

trenderiţa model din campania WOM Ivatherm
Acum două săptămâni, am încheiat Luna Ivatherm în cadrul campaniei de Word Of Mouth. Aţi trenderit cu entuziasm, frumos şi foarte onest despre produsele pe care le-aţi ales pentru cremuirea din cadrul campaniei. Pentru că aţi fost trenderiţe model compania Ivatherm şi noi, echipa trender vă mulţumim din suflet!
 
Vă promisesem la început că, cea mai cea dintre trenderiţe va primi alte trei produse din gamele Ivatherm, după dorinţa şi nevoia propriei pieli. Cred că, înainte de a anunţa trenderiţa care se va răsfăţa cu alte produse Ivatherm, trebuie să explic ce înseamnă „cea mai activă trenderiţă”.