trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

testing day: Biscuiţii săraţi TUC

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 30

Kraft Food biscuitii TUC

E joi, e trender Office testing Day şi era rândul unor produse cu gust sărat/picant/aromat. Trebuie să recunosc, nu am stat prea mult pe gânduri şi am ales biscuiţii săraţi TUC, marca Kraft Foods.  

Eu nu eram la prima întâlnire cu ei şi ştiam la ce să mă aştept, mai ales că eu sunt fană a biscuiţilor săraţi. Prima mea impresie, când am gustat TUC, a fost că seamănă extraordinar de tare cu biscuiţii Gizi (în ambalaj verde). TUC, în schimb, are mai multe arome: Cheese, Paprika şi Original.

Hai, să citim şi părerea voastră, colegi din trender Office!

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Turismul e bogăţie

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 28

Cuba

De cum a dat soarele gândul ne este doar la vacanţă. Poate fi vorba de nisip fin şi valuri tulburi sau de brazi răcoroşi şi poieni înflorite. Indiferent cum ar arăta vacanţa perfectă pentru fiecare, cu toţii avem câte un top al destinaţiilor turistice de pe întreg mapamondul. Şi nu doar că putem petrece un concediu într-un loc anume, dar putem să-l explorăm şi să-l simţim din diferite perspective.  O destinaţie turistică nu înseamnă doar locul în sine ci te va fascina şi din prisma motivului pentru care te găseşti acolo.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Crazy Downhill Race aka Cursa Trăsniţilor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 27

Crazy Downhill Race aka Cursa Trăsniţilor

Vă aduceţi aminte de Cursa Trăsniţilor? În mod sigur aţi reţinut specificul ei: o cursă cu vehicule fără motor care se bat pentru locul I în Braşov. Şi sigur ştiţi că este cel mai interesant eveniment caritabil din România.

Ediţia din această vară este a-IV-a la număr şi se numeşte Crazy Downhill Race. Cum ne-au obişnuit Fondurile stranse vor merge la "Pentru o educaţie mai bună" - un proiect realizat de Rotary Club Brasov Citadel.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

20 de trenderiţe active şi cadoul lor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 20

Fa NutriSkin

A trecut ceva vreme de când s-a încheiat campania WOM pentru Fa NutriSkin, iar noi trebuie să vă mulţumim pentru implicare, dedicare şi entuziasmul FAntastic de care aţi dat dovadă în această campanie. Aţi făcut un BUZZ FAntastic în blogosferă, pe Facebook, pe forumuri, pe Twitter şi nu numai. Ne-aţi ajutat să demostrăm companiilor că feedback-ul vostru contează, dar mai ales că voi, trenderiţele, aveţi un cuvând de spus când vine vorba despre Word Of Mouth. 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Vă aranjăm o întâlnire cu Tips Studio

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 20

studio tips

Update! E timpul să anunţăm trenderii/trenderiţele care vor face cunoştinţă cu echipa Studio TIPS:

Armance, Bianca Daniliuc, serbanart, crinutza, emanuela, SweetDory, dianapop86, Raluca.Diana, raluk_gabriela_89 şi FABs. 

 

Felicitări şi pregătiţi-vă de o întâlnire care se va lăsa cu o relaţie...serioasă.Puteți să vă exprimați dorința de a face cunoștință cu echipa Studio Tips până luni, 4 iulie.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Echipa Studio Tips caută relaţii serioase

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 20

studio tips

Dacă nu ştiaţi, echipa Studio Tips locuieşte în Timişoara în apropierea Parcului Civic. De cum le păşeşti pragul simţi că vei găsi prieteni cu care vei putea clădi relaţii de durată care te vor face să ai sufletul mulţumit şi să arăţi aşa cum visezi.

După atâtea campanii WOM care te îndeamnă la îngrijire, răsfăţ şi sănătate pentru piele şi păr, ai putea crede că te poţi descurca şi singură, dar viaţa nu e aşa. Pentru a spune că eşti împlinită, că ai părul superb şi mătăsos şi pielea satinată ai nevoie de cineva care te va cunoaşte încet, încet şi care se va dedica fiecărei şuviţă de păr şi fiecărui centimetru al pielii tale.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cautare dupa imaginea "cheie"

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iunie 19

A picture is worth a thousand words

Daca pe Google se cauta pana acum dupa cuvinte cheie, acum vei putea cauta dupa imagini cheie. Asta pentru ca cei de la Google au introdus cautare dupa o imagine existenta pe computerul tau sau direct de pe web.

De ce avem posibilitatea sa introducem o imagine in bara de search in loc de un cuvant? Pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte.