trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Lentilele de contact - Tips&Tricks

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 28

Tips&Tricks

Pentru că am observat că unii dintre voi au avut probleme cu aplicarea lentilelor de contact DAILIES AquaComfort Plus, ne-am gândit să punem la punct un mini ghid cu Tips&Tricks pentru cei care doresc să rămână fideli lentilelor de contact şi să renunţe definitiv la relaţia cu ochelarii de vedere. Informaţiile de mai jos sunt şi pentru cei care s-au poticnit în momentul aplicării sau al scoaterii lentilelor. Sper să reuşiţi să stăpâniţi mica lentilă şi să o manevraţi după propriile dorinţe, într-un final.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Pioni de gheaţă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 26

ice chess

Astăzi am o simplă întrebare şi o soluţie destul de interesantă şi pentru cei care vor răspunde cu "Da" sau "Nu".

Îţi place să joci şah? Atunci încearcă piesele de şah de gheaţă. Ideea este foarte simplă: umpli cu apă (pentru piesele albe) forma pentru piese şi o pui la congelator. Pentru piesele din cealalată tabără, cea neagră, se poate folosi Cola sau ceai negru, de ce nu  

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Flyer-ele şi lentilele de probă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 26

lentile de contact

Este iarăşi luni şi ne începem săptămâna cu zâmbetul pe buze şi cu lentilele de contact pe ochi, nu? Unii dintre voi ne-aţi scris că aţi purtat deja prima pereche de lentile, ba chiar şi a doua.  Unii aţi aplicat lentilele şi totul a fost natural, alţii aţi întâmpinat mici probleme. Procedura de aplicare şi scoatere a lentilelor de contact este ca mersul pe bicicletă: greu la început, dar după ce îţi intri în ritm totul devine natural, o rutină plăcută şi comodă zi de zi.

A venit rândul celorlalte lucruşoare din KIT să fie puricate şi să primiţi detaliile necesare pentru ele. Ştiţi deja că aveţi câteva flyere pe care le puteţi împărţi cu prietenii. Hai să vedem ce puteţi face cu ele.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

O nouă ediţie de Fashion Fridays

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 25

Fashion Fridays

Nici nu am ieşit bine din weekend şi ne gândim la cum ne vom petrece următorul sfârşit de săptămână.  Noi avem, din nou, o propunere pentru vinerea viitoare.  Noua ediţie a Fashion Fridays la River Deck te provoacă să porţi o nouă vineri cu stil.

În seara de 29 iulie, începând cu ora 23:00, terasa River Deck va fi gazda unei noi ediţii de modă pur românească, în care designeri cunoscuţi publicului îşi vor expune colecţiile din sezonul de vară 2011.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Mouse-ul poate fi porcuşor, delfin sau vulpe

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 22

Mouse

Mi-am dat seama astăzi că nu am postat demult despre vreun gadget sau accesoriu tehnologic. Nu că nu mi-ar fi sărit nimic în ochi că doar e plin inetrnetul de tot felul de lucruri interesante pe care doreşti să le ai. 

Aşa că, astăzi, am să vă arăt un mouse care mie mi s-a părut foarte drăguţ. Nu doar că poate fi un porcuşor, delfin sau vulpe, dar are şi o utilitate pe care nu o observasem din prima imagine. Tu ai să o vezi în imaginile de mai jos şi sunt sigură că vei dori un mouse 2 în 1... Adică cu tot cu un USB stick.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Deficienţele de vedere NU sunt boli

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 22

blue eyes

Dragi trenderi(ţe),

Astăzi vom discuta puţin despre deficienţele de vedere cu care vă confruntaţi şi unii dintre voi, trenderii, care participaţi la campania WOM pentru DAILIES AquaComfort Plus.Miopia, hipermetropia, astigmatismul sau prezbiopia NU sunt boli. Sunt deficiente de vedere. La un moment dat în viaţă, fiecare ne vom confrunta cu una din ele.

Pentru persoanele cu stil de viaţă activ - indiferent de vârstă, lentilele de contact sunt soluţia cea mai comoda, iar diversele tipuri au fost realizate pentru a răspunde nevoilor şi preferinţelor purtătorilor.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Creativitatea înnăscută sau educată?

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 19

creativity

Pentru a face lucrurile să fie aşa cum vrei tu să fie, ai nevoie de mai multe ingrediente, nu? Unul dintre ele, poate cel mai salvator în anumite situaţii, este "creativitatea". Nu, nu este deloc ciudat când spun că acest ingredient "creativitatea" este important pentru a face treaba mai mult decât OK. Pentru a o face remarcabilă!

În ultimele zile, în trender Office, s-a tot vorbit despre creativitate. Eu încă nu ştiu dacă te naşti cu ea, o dezvolţi în primii ani de viaţă, o înveţi mai târziu, te autoeduci să fii creativ... Tu crezi că există reţete pentru creativitate? Crezi că poţi să iei lista de mai jos, să urmezi totul pas cu pas şi să devii o fire creativă? Sau te resemnezi că nu ai fost niciodată cel/cea cu ideea şi îi laşi pe alţii să fie cei creativi?