trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Chocolate

Ingrediente la control - Sampon Gliss Ultimate Repair

Publicat de Chocolate la 2011 August 31

Gliss Ultimate Repair

De cate ori citim etichetele produselor cosmetice sau de ingrijire pe care le achizitionam? Ar trebui sa facem asta de fiecare data sau niciodata? Stiti sa cititi eticheta unui produs cosmetic sau de ingrijire?

Pe eticheta, ingredientele apar in ordinea concentratiilor lor – incepand de la procentajul cel mai mare pană la cel mai mic. In general, lista ingredientelor incepe cu apa (aqua), fiind intr-un procentaj de 70%. Urmatoarele ingrediente au un procentaj de 10-20%, ultimele avand doar 5%.

Numele ingredientelor de pe eticheta este cel din Dicţionarul Internaţional de Ingrediente Cosmetice, plantele sunt prezentate cu denumirea in latina, iar vitaminele cu denumirea de laborator.

imaginea utilizatorului ryry

Gama Gliss= salvarea parului deteriorat

Publicat de ryry la 2011 August 31

Gliss Ultimate Repair

Am fost foarte fericita cand am primit invitatia de campanie Gliss si incantata cand am primit produsele. La inceput mi-a placut ambalajul produselor , simplu si usor de folosit. In ziua in care am primit produsele le-am si incercat.

Parul meu are grave probleme de sanatate, adica vopsiri dese imbinate cu decolorari repetate si vopsit peste, folosirea indelungata a placii, uscatorului si numeroase produse de styling la care se adauga si o sarcina recenta care si-a lasat f bine urmele asupra parului meu, care oricum nu mai era intr-o f buna conditie fizica. In timpul sarcinii se opreste caderea parului, adica nici macar cele 100 de fire\zi care cad in mod normal, astfel ca dupa nastere vor cadea toate firele in plus, adica fff multe.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Sugru îţi face lucrurile perfecte

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 31

Sugru

Căutând o husă pentru un iPhone am dat peste un produs foarte, foarte mişto.Să vă prezint SUGRU: arată ca o bucată de plastelină în plic, dar nu e. O poţi folosi în extraordinar de multe variante, pentru foarte, foarte multe obiecte din jurul tău.

Fie că vrei să adere unghiera mai bine în mâna ta, fie că vrei să îţi acoperi colţurile meselelor, fie că vrei să repari crăpături, fie că vrei o husă pentru un smartphone. Da, poate fi folosit, modelată într-o husă de telefon. Mai jos este şi un clip care-ţi arată ce poate face Sugru pentru telefonul tău. Pentru celelalte întrebuinţări poţi accesa galeria site-ului dedicat produsului. De fapt, cerul e limita 

imaginea utilizatorului nicole

Formula GLISS, un real succes ;)

Publicat de nicole la 2011 August 30

Gliss Ultimate Repair

Inca un articol in odiseea GLISS...  Titlul este destul de elocvent, insa nu e doar fictiune. Asa cum va marturiseam in precedentul articol bilutzele inestetice care urmau sa explodeze in 2 sau 3 au disparut cu desavarsire, insa nu cu ajutorul foarfecei :)

Yeyyy de mult timp vreau sa imi las parul sa creasca mai lung, insa inevitabil trebuia sa ii tund varfurile o data la 3 luni maxim pentru ca acestea se toceau si parul capata aspectul acela uscat "de matura", iar drept sa va spun prefer un par sanatos si mai scurt decat unul lung si pe jumatate "vai de steaua lui" :D 

imaginea utilizatorului desyre

Prima impresie...

Publicat de desyre la 2011 August 30

Gliss Ultimate Repair

.. dar nu ultima.  Atunci cand facem, vedem, testam un lucru pentru prima oara, avem impresia de a exagera putin. Eu stiu ca nu e bine ca imediat sa te apuci sa scrii un articol si sa-l trimiti catre publicare. E bine sa-ti notezi ideile pentru ca unele din ele ti se vor sterge din minte, cu trecerea orelor / zilelor. Ehh ani de facultate din jurnalism, vorbesc acum.

Am primit vestea ca o sa testez acest produse de la Gliss cu mare bucurie. Nu credeam ca voi ajunge la timp. Eu foloseam sampon si balsam, dar nu si masca. Demuuult am folosit o masca, dar in aceea perioada nu foloseam balsam. Deci pentru mine sa testez o gama de produse de par "full" o noutate.

imaginea utilizatorului Libelula84

Campania Gliss Ultimate Repair - episodul 4

Publicat de Libelula84 la 2011 August 30

Gliss Ultimate Repair

Aventura mea cu produsele Gliss continua!

Mentionez faptul ca nu am folosit decat produsele Gliss de cand am primit pachetul de testare.

Nu am folosit niciun produs de styling, doar produsele de potolire (foehn si placa de par - da, ati citit bine SI - adica le folosesc pe amandoua!). May God have mercy on my hair sau ar trebui sa spun May Gliss repair it all!

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Chestionarul de Primă Impresie şi geanta cadou

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 30

Gliss Oil Nutritive

Au trecut aproape două săptămâni de când aţi desfăcut pentru prima dată şamponul şi balsamul Gliss Ultimate Repair şi de când aţi răsucit capacul măştii-tratament din aceeaşi gamă.

Aţi scris o mulţime de articole, ne-aţi povestit despre schimbarea părului vostru şi ne-am bucurat împreună de un păr suplu şi sănătos. Acum a venit momentul să adunăm primul feedback pe care cei de la Schwarzkopf pun maaare preţ.
 
Pentru prima parte a feedback-ului am pregătit Chestionarul de Primă Impresie Gliss Ultimate Repair care vă aşteaptă (pe cele care nu l-aţi completat deja) în meniul „Chestionare” din pagina de campanie.