trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Campanie pentru o piele vitalizată şi strălucitoare. Cosmetic Plant – gama pe bază de ulei de cătină şi măsline

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 30

Cosmetic Plant campanie WOM

În fiecare anotimp pielea noastră poate să aibă de suferit dacă nu o îngrijim cu mult drag şi atenţie. După o vară plină, toridă şi agitată, acum lucrurile se liniştesc, se aşează şi ne cuprinde încet, încet, toamna. Avem pe faţă ultimele urme arămii ale bronzului, ultimele raze de soare în priviri şi un ten care se resimte şi are nevoie de vitalitate şi ne cere tot mai multă atenţie. Nici iarna nu ne va păsui şi ne va cuprinde în braţele ei reci, iar mâinile noastre nu vor mai fi aşa cum le ştiam când îmbrăţişam vara, soarele, căldura.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Bureţii de vase şi problemele lor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 28

burete de vase
Ştiu că pare un articol strict pentru femei, dar el nu este. Garantat! Sunt sigură că sunt şi unii bărbaţi care spală vase, poate nu la fel de conştiincioşi, dar o fac. Ştiu, de dragul prezenţei feminine din viaţa lor sau de nevoie dacă sunt celibatari.
 
Trebuie să stabilim de la bun început dacă suntem de acord asupra titlului. Adică să lămurim dacă bureţii de vase crează probleme în momentul în care nu au un loc anume al lor. Excluse sunt improvizaţiile din cutii de margarină goale, plasate strategic pe marginea chiuvetei (total inestetice din puctul meu de vedere). Deci suntem sau nu de acord că situaţiile în care bureţii cad în chiuvetă şi rămân acolo, o perioadă mai lungă de timp, sunt gata de aruncat la gunoi?
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

trenderiţe conştiincioase şi câştigătoare

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 26

Gliss Ultimate Repair

Au trecut aproape două săptămâni de când s-a încheiat, oficial, Gliss-uiala de pe trender.ro. Sperăm că v-aţi simţiti bine alături de Gliss şi de noi în cadrul campaniei WOM pentru noua gamă Gliss Ultimate Repair.

Aţi fost active, aţi scris, aţi vorbit despre campanie, despre produse, aţi completat chestionare, ne-aţi trimis poze şi rapoarte. Şi cele înşirate înainte sunt doar puţine dintre acţiunile pe care le-am făcut împreună. Citind chestionarele, articolele şi rapoartele voastre ne-am dat seama că toţi suntem diferiţi, iar părul nostru are nevoi diferite. Unora le-a priit gama, altora doar unele dintre cele trei produse. Sperăm că, dacă aţi îndrăgit produsele, WOMM-ul nu se va opri aici 

imaginea utilizatorului June

Pareri si post campanie Gliss Ultimate Repair

Publicat de June la 2011 Septembrie 26

masca de par Gliss Ultimate Repair

Cand am inceput campania "Gliss Ultimate Repair", mi-am dorit sa aflu parerea celor care au folosit produsele Gliss. Dupa cum ziceam, nu eu trebuia sa fiu convinsa cat de bune sunt produsele, stiu deja pentru ca le folosesc de ani de zile. De aceea, in aceasta campanie, parerea altora a contat mai mult decat a mea.

imaginea utilizatorului June

Start la "Gliss Ultimate Repair"

Publicat de June la 2011 Septembrie 26

word of mouth, produse de par cu keratina, gliss ultimate repair

De-aici porneste, de fapt, startul: cand iti vezi numele in lista trenderitzelor acceptate sa faca parte dintr-o campanie! Si, incantarea ca din 400 cereri esti aleasa, e de nedescris.... ca sa nu mai spun de asteptarea coletului cu produsele trimise pentru testare!

Nu sunt la prima intalnire cu Gliss. Dar, e prima ocazie in care pot sa scriu despre produsele din aceasta gama. De foarte multi ani folosesc produsele lor si am utilizat cam tot ce a aparut la noi pe piata. Nu tin minte sa existe un produs din aceasta gama si eu sa nu-l fi folosit.

imaginea utilizatorului ryry

Sfarsit de campanie Gliss

Publicat de ryry la 2011 Septembrie 22

Gliss Ultimate Repair

A trecut o luna in care mi-am rasfatat cu produsele Gliss si pot sa spun ca sunt multumita de efectul acestora asupra parului meu. Nu mi se mai rupe parul aproape deloc, se vede ca incepe sa se insanatoseasca, pot sa-l port desprins si sa arate f bine(nu ca o matura), e stralucitor, nu se mai incalceste, chiar arata bine.

imaginea utilizatorului HollyG

Aţa dentară

Publicat de HollyG la 2011 Septembrie 21

Ata dentara

Toată lumea (să sperăm) îşi periază dinţii zilnic, însă nu multe persoane folosesc aţa dentară.
 
Din păcate, în Romania, oamenii încă folosesc banalele şi dăunătoarele scobitori. Placa dentară neîndepărtată poate provoca afecţiuni gingivale. Prin folosirea zilnică a aţei dentare creşti şansele ca dinţii tăi să fie mai sănătoşi şi ca respiraţia să fie mai fresh.
În plus, oamenii de ştiinţă ne asigură că folosirea ei ne prelungeşte durata vieţii cu 6 ani. Cool nu?