trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cea mai fericită zi de luni

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Ianuarie 30

Zar

Nu, nu o spun eu ci o declară psihologii Universităţii Metropolitate din Manchester. Cercetătorii britanici prezic alte 11 zile mai fericite decât cele obişnuite în 2012. Se pare că şi 1 mai se află printre ele.

Care să fie motivele pentru care au desemnat astfel 30 ianuarie 2012? Ei spun că (îi citez) "Unul dintre motivele pentru care oamenii se simt mai bine in aceasta zi este faptul ca au primit deja primul salariu pe anul acesta. Problemele financiare de dupa sarbatori se remediaza in luna ianuarie, ceea ce reduce stresul provocat de lipsa banilor. De asemenea, in aceasta perioada, majoritatea persoanelor isi fac planuri de vacanta si cumpara pachete turistice." 

imaginea utilizatorului adelinaradublog

Review primer "Moisture it" de la The Body Shop

Publicat de adelinaradublog la 2012 Ianuarie 25

primer The Body Shop

Încep prin a vă spune că este primul primer pe care îl folosesc aşa că nu pot să îl compar cu alte produse de genul său.

Ştiu că în mod normal, primerele se folosesc cu preponderenţă de către persoanele cu tenul gras pentru a prevenii aspectul uleios al tenului ce apare de-a lungul zilei. Dar pentru că tenul meu este normal, am preferat să aleg un primer hidratant care să dea un plus de stralucire feţei şi să mă ajute să îmi menţin machiajul pe toată durata zilei.

imaginea utilizatorului Ada Calin

Palette Mousse Color la final de campanie

Publicat de Ada Calin la 2012 Ianuarie 16

Palette Mousse Color la final de campanie

Salut! M-am gandit că este necesar sa va spun si impresiile mele finale despre aceasta vopsea. M-am vopsit la sfarsitul lui decembrie (parca pe 30)si pe parcursul celor 2 saptamani pot spune următoarele lucruri:

imaginea utilizatorului kaiyo aino

Palette Mousse Color. Cui i-a mai placut...

Publicat de kaiyo aino la 2012 Ianuarie 14

Palette Cadou

Daca va mai amintiti, cand trenderita Cristiana ne-a intrebat ce am facut cu cel de-al doilea shaker, eu v-am spus ca l-am daruit unei persoane dragi.

Zilele trecute s-a vopsit si mi-a trimis cateva poze. E vorba tot de culoarea brunet albastrui, ca si mine: A apreciat metoda usoara de folosire a vopselei, mirosul deosebit, balsamul din cutie si rezultatul a fost cel asteptat: un brunet clar si stralucitor! Pe viitor va mai folosi cu siguranta vopseaua Palette Mousse Color!

imaginea utilizatorului adina87

4 saptamani cu Pallete Mousse Color

Publicat de adina87 la 2012 Ianuarie 13

Pallete 800

Ma bucur ca am fost aleasa in aceasta campanie si ca am putut sa-mi spun punctul de vedere despre aceasta vopsea. Pentru ca am tot povestit cum a "evoluat" culoarea parului de la o saptamana la alta, acum pe final de campanie voi scrie care cred eu ca sunt punctele forte si punctele slabe ale acestei vopsele. Asadar:

Puncte forte:

imaginea utilizatorului maptzoli

Samsung smart window

Publicat de maptzoli la 2012 Ianuarie 13

Samsung smart window

Samsung smart window este probabil cea mai modernă invenţie cu care aţi putea înlocui vechile ferestre ale locuinţei.

Creaţia faimosului producător de electronice si toate cele,  combină plăcutul cu utilul, înlocuind banalul geam termopan cu un ecran LCD transparent cu funcţie tactilă, care o sa aiba si twitter plus altele.

,,Mama! Spala te rog odata geamul, ca vreau sa intru pe trender."

Pretul produsului inca nu este cunoscut, dar lansarea lui va avea in acest an, el intrand in productie in maxim o luna de zile.

imaginea utilizatorului rotaru monica

Au trecut 3 saptamani

Publicat de rotaru monica la 2012 Ianuarie 12

Campanie Palette Mousse Color

E minunat sa poti incerca un produs nou, sa poti sa impartasesti experienta ta si altor oameni interesati. Orice produs are si plusuri si minusuri, totul este sa stii sa privesti in perspectiva, si sa stii sa exploatezi partea buna a oricarui lucru.

Si eu am fost putin panicata cand la a doua si a treia spalare inca mai "coloram" prosopul...si ce daca!!! iesea perfect la spalat, iar culoarea parului meu nu avea de suferit, asa ca... nu mai era o problema!