trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului Cris.cri

HydrA CleaR-gel pentru curățarea fetei de la Dr.Soleil

Publicat de Cris.cri la 2012 Mai 31

HydrA CleaR-gel pentru curățarea fetei de la Dr.Soleil

Descriere oficiala: Hydra Clear Gel este special formulat pentru curatarea fetei, debarasand pielea de toate impuritatile. Indeparteaza celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, curatand porii in profunzime. 200 ml.

Produs Hypoalergenic (ten mixt cu imperfectiuni) Am încercat mai multe geluri de curățare pana sa ajung sa-l cumpăr pe asta ,costa 8 lei la Real. Imi place tare mult acest gel:

-nu imi usuca pielea

-are un miros placut

- curata toate impuritatile si rezidurile de machiaj

-nu irita ochii

-raport calitate

imaginea utilizatorului kaiyo aino

Apa Termala Avene si Oferta Sensiblu

Publicat de kaiyo aino la 2012 Mai 24

Avene

Chiar daca zilele insorite inca se mai lasa asteptate, asa cum stim, in sezonul estival, nimic nu poate fi mai util decat apa termala.

Recomandarea mea ar fi Apa Termala Avene. Special creata pentru tenul sensibil, anti iritanta si fara conservanti, Apa Termala Avene o sa va racoreasca si reimprospateze tenul . In aceasta luna, am descoperit si o pormotie la farmaciile Sensiblu.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

11 motive să mergi la 11even

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Mai 22

11even

Mi-aş fi dorit să vă povestesc, prin ale mele cuvinte, ce-nseamnă conceptul 11even, dar în prezentarea lor e atât de bine descris încât îmi voi permite să vi-l ofer de-a gata:

„11even este un spatiu de dezvoltare umana ce aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, actiuni si provocari determinante  care merita impartasite, cu oameni care sunt in cautare de exemple practice si  concludente pentru dezvoltarea si cresterea lor personala.

11even este un spatiu de formare de lideri, dispusi sa conduca printr-un leadership servant, urmarind in permanenta nevoile semenilor si implinindu-le prin exemplul si viziunea lor.
 
Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera.”