trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cu soarele la plimbare prin oraş, la mare!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 29

Protectie solara

Se apropie weekend-ul, iar cum suntem în plină vară ne pregătim de zile însorite, relaxante alături de oamenii dragi din viaţa noastră.  Fie că mergem la mare fie la munte, fie rămânem în oraşul încins de ultraviolete vom lua cu noi un produs pentru protecţie solară Ivatherm şi un spray cu apă termală Herculane pentru a ne readuce răcoarea pe ten şi corp.

Protecția solară în mediul urban şi la plajă devine tot mai mult o tendință și o necesitate. Drept dovadă peste 30 de trenderiţe au ales în cadrul campanile, produse pentru protecţie solară. Smart girls 
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Moment Fix Power Pressure Pack. Lipeşti uşor, fără pistol de aplicare!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Iunie 26

Campanie Moment

Nu cred că există trender care să nu se fi lovit, cel puţin o dată, de mici probleme de reparaţii prin casă pentru că, nu-i aşa, lucrurile din casă se mai şi strică din când în când. :)

O cană de cafea preferată, un suport de prosoape fixat pe faianţa din baie, cuierul de perete de la intrarea în casă, un raft din sufragerie sau chiar un toc de la pantofi… sunt obiecte ce par foarte uşor de reparat, dar care se dovedesc a fi consumatoare de timp şi energie. Din cauza asta, obişnuim să apelăm la specialişti în domeniu, care ar putea face treaba mult mai uşor şi mai rapid.
imaginea utilizatorului alizee

Ivatherm - iubire de la prima folosire

Publicat de alizee la 2012 Iunie 26

Ivatherm - iubire de la prima folosire

Este prima campanie trender.ro la care particip si va dati seama ce bucuroasa sunt ca am fost aleasa sa particip la Campania Ivatherm, mai ales ca nu mai folosisem un produs dermatocosmetic pana acum. Astfel, am asteptat cu mare nerabdare coletul Ivatherm si bineinteles ca primul produs pe care l-am folosit a fost Apa Termala pe care imi doream mult sa o folosesc.

imaginea utilizatorului Lifestyle in my way

Ivatherm- un pas spre viitor

Publicat de Lifestyle in my way la 2012 Iunie 20

Ivatherm- un pas spre viitor

Asa cum probabil toata lumea a povestit, am inceput testarea Ivatherm! Parerea mea despre aceasta firma este una foarte buna,deoarece produsele m-au impresionat inca de la primele utilizari.

Am ales sa impart aceasta experienta cu mama mea, pentru ca asa cum tema campaniei spune, trebuie sa impartim totul cu cea ma draga femeie din vietile noastre ,si cine-i mai iubita decat mama? 

imaginea utilizatorului Simona87

Ivatherm - primire colet

Publicat de Simona87 la 2012 Iunie 19

Ivatherm - primire colet

Am primit coletul Ivatherm. Bucuria a fost cu atat mai mare pentru ca voi testa alaturi de....o bloggerita :) Eu mi-am ales doua fonduri de ten si am primit si apa termala. Pentru colega de campanie am ales Crema hidratanta pentru corp, lotiunea micelara si va primi si o apa termala. Referitor la produsele mele: apa termala inca nu am incercat-o insa fdt le-am ales bine: Fondul de ten fluid Joviale are o acoperire medie in timp ce fdt Ivatherm cu spf 15, are o acoperire mare. Hm...deocamdata testez, voi reveni cu info. clare :)

imaginea utilizatorului Crisia

La brat, cu Ivatherm

Publicat de Crisia la 2012 Iunie 18

La brat, cu Ivatherm

Nici n-aveti idee cat de rau mi-a parut ca la momentul campaniei Ivatherm de anul trecut nu eram member Trender.ro. Va puteti da seama cat de mult m-am bucurat acum sa fiu aleasa in campanie, mai ales ca mi s-a oferit prilejul sa fac o surpriza placuta unei prietene.

Cristina, tiza mea, mi-e colega, dar in alt departament. Ne-am cunoscut cu ocazia unui eveniment in cadrul caruia amandoua reprezentam firma noastra. Era prima oara cand sustineam o prezentare si desi ma tineam tare emotiile incepusera sa ma gatuiasca. Cristina a fost cea care mi-a impartasit experienta ei, m-a umplut de sfaturi extrem de utile si m-a linistit, spunandu-mi ca si ea are emotii de fiecare data cand are o prezentare. S-a bucurat nespus cand am laudat Brasovul si stradutele din Schei, pentru ca e nascuta aici iubeste mult acest oras.

imaginea utilizatorului JulliannaM

Femeile din viața mea

Publicat de JulliannaM la 2012 Iunie 18

campanie Ivatherm 2012

Atunci când am citit pentru prima dată despre noua campanie Trender, mi-a rămas întipărită întrebarea – Câte lucruri împarți cu femeile din viața ta? Desigur că numai un brand care mi-a devenit de suflet putea să trezească din nou emoția în mine, după ce corsetul pe care mi-l impune zilnic societatea a reușit întrucâtva să-mi provoace, din nou, restrângeri.