trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului raulx

E fix momentul pentru a decide "castigatorul lipicios"!

Publicat de raulx la 2012 Iulie 30

E fix momentul pentru a decide "castigatorul lipicios"!

Salut! Am testat si eu solutiile Moment si s-au dovedit intr-adevar castigatoare.Am lipit o pereche de adidasi si a mers.

Am lipit o placa ceramica, si suprinzator, am pierdut pariul cu nevasta-mea(de data aceasta, eu fiind,cel sceptic).Ultima lipeala a fost plinta din hol,care a reusit categoric. Ca "bricolator-hobist" imi declar statisfactia si certitudinea ca Moment Fix este solutia salvatoare in astfel de momente!

Recomand Moment tututor mesterilor!

imaginea utilizatorului cLyyy0

Lipiturile continua!

Publicat de cLyyy0 la 2012 Iulie 27

Lipiturile continua!

De aceasta data am avut de lipit o bucatica din flinta de la parchet. Este singurul lucru ramas nelipit din casa dupa renovare si de fiecare data eu reuseam sa ma impiedic de ea cand treceam pe langa usa. â
Am aplicat cu grija adezivul iar rezultatul a fost cel asteptat, in sfarsit flinta nu mai zboara prin casa de cate ori o ating! Sunt mai mult decat multumita de acest adeziv, pentru ca este foarte usor de folosit si nu fac deloc mizerie in casa. Adio cuie si suruburi de azi inainte, mi-am gasit un nou aliat!

imaginea utilizatorului lov3lySihaya

Cum convingi un barbat sa lipeasca plinta?

Publicat de lov3lySihaya la 2012 Iulie 26

Moment Fix Power Pressure Pack

Il bagi intr-o campanie Trender. :) Sau asta a fost motivatia din spatele inscrierii mele in campania Moment Fix, statea plinta in hol de un an jumate si statea, si nimeni n-o baga si pe ea in seama. Dar asteptarea a luat sfarsit, intr-un final. Iar acum va voi spune impresiile culese de la tatal meu in urma folosirii acestui adeziv.

imaginea utilizatorului Anonim

Moment - la marele FIX

Publicat de Anonim la 2012 Iulie 26

Moment - la marele FIX

Probabil toata lumea stie ca la casa noua sunt intotdeauna probleme noi. Din februarie ne tot chinuim sa facem din cei 58 mp acasa si cred ca in mare parte am reusit. Lipseau totusi niste rafturi in debara pe care sa depozitam lucrurile de care ne impiedicam prin casa.

imaginea utilizatorului bellablue

Moment pe tavan

Publicat de bellablue la 2012 Iulie 26

Moment pe tavan

Am inceput lucrul la noua noastra casa si am lipit cu Moment Fix Power Pressure placi de polistiren pe tavanul dormitorului mare, dormitorului mic si in sufragerie. Am lipit si eu si sotul si socrul meu, nu am avut nevoie de ajutor profesionist.

Adezivul s-a descurcat superb! Am prezentat adezivii apoi inginerului ce ne-a montat usile, colegilor nostrii de serviciu, prietenilor, oricum familiei i-am aratat si imprumutat adezivul de mai multe ori.

imaginea utilizatorului laurian76

Prima reparatie cu Fix Moment

Publicat de laurian76 la 2012 Iulie 25

Prima reparatie cu Fix Moment

Am reparat un cleste-menghina cu Fix Moment. Pentru cel mare mai astept sa sparga nevasta vre-un vas sau sa rupa cei mici ceva de lemn la mobila. Revin cu poze si de acolo.

imaginea utilizatorului drumtheworld

O lipitura, sper eu, nu doar de Moment!

Publicat de drumtheworld la 2012 Iulie 20

Moment Wood

Bucuria de a avea copii vine si cu distrugerea mobilierului din dotare; chiar daca mobila parea ok cand am cumparat-o, a cedat presiunii baietelului mai mare care a stiut ca tatal lui o sa participe candva la o campanie trender si lucrurile se vor lipi cu Moment, Fix la momentul potrivit!

Pana acuma foarte multumit, sunt chiar curios sa vad cum rezista probei timpului si probei nazdravanilor mei baieti care sunt sigur ca la un Moment, Fix cand nu ma astept, vor testa si ei produsul cu ingeniozitatea lor zburdalnica. ha, ajunge de Moment, ca acus e Fix. :)