trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

11 motive să mergi la 11even

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Mai 22

11even

Mi-aş fi dorit să vă povestesc, prin ale mele cuvinte, ce-nseamnă conceptul 11even, dar în prezentarea lor e atât de bine descris încât îmi voi permite să vi-l ofer de-a gata:

„11even este un spatiu de dezvoltare umana ce aduce fata in fata persoane care au trecut prin experiente extraordinare, actiuni si provocari determinante  care merita impartasite, cu oameni care sunt in cautare de exemple practice si  concludente pentru dezvoltarea si cresterea lor personala.

11even este un spatiu de formare de lideri, dispusi sa conduca printr-un leadership servant, urmarind in permanenta nevoile semenilor si implinindu-le prin exemplul si viziunea lor.
 
Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera.” 
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Naşterea unei cărţi

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Aprilie 30

Nasterea unei carti

Pentru cei care nu au mai văzut cum se naşte o carte în mod tradiţional, cei de la Daily Telegraph au realizat un video. Vă doresc vizionare plăcută, iar la final vă rog să-mi răspundeţi la întrebarea: Ce preferaţi? Cărţile tipărite sau cele electronice? 

 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Oţel inoxidabil şi cafea

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Februarie 2

coffee joulies

Cei cărora le dau bineţe zilnic pe Facebook ştiu că am un ritual în fiecare dimineaţa. E vorba de o cafea aromată, tare, cu lapte, cu suflet la care nu aş renunţa pentru nimic în lume. Mă face să-mi imaginez viaţa un loc confortabil, călduros, aromat şi plin de entuziasm. 

Băutorii de cafea ştiu prea bine că există mici inconveniente când vine vorba de ceaşca fiecărei dimineţi. Pregătită în expresor, la filtru, la ibric această minunată licoare este foarte fierbinte iniţial şi se răceşte mult prea repede. Cel puţin eu păţesc asta în fiecare dimineaţă. Dar nu e problemă care nu poate fi rezolvată, destul de creativ aş spune eu. Iar Dave&Dave dispun de creativitate.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cea mai fericită zi de luni

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Ianuarie 30

Zar

Nu, nu o spun eu ci o declară psihologii Universităţii Metropolitate din Manchester. Cercetătorii britanici prezic alte 11 zile mai fericite decât cele obişnuite în 2012. Se pare că şi 1 mai se află printre ele.

Care să fie motivele pentru care au desemnat astfel 30 ianuarie 2012? Ei spun că (îi citez) "Unul dintre motivele pentru care oamenii se simt mai bine in aceasta zi este faptul ca au primit deja primul salariu pe anul acesta. Problemele financiare de dupa sarbatori se remediaza in luna ianuarie, ceea ce reduce stresul provocat de lipsa banilor. De asemenea, in aceasta perioada, majoritatea persoanelor isi fac planuri de vacanta si cumpara pachete turistice." 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Ce-nseamnă să ai priză

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2012 Ianuarie 10

Priza
Eu am destul de multe probleme de usabilitate a obiectelor din casă, birou, spaţii interioare etc. Întotdeaua mi-am dorit ca lucrurile să fie uşor  de utilizat să nu-mi consume timp preţios şi să nici nu-mi creeze stări neplăcute.
 
Una dintre aceste probleme, căreia nu-i găsisem soluţie până astăzi, este priza sau prelungitorul. Ele trebuie să fie ascunse, în spatele dulapului, uşii, televizorului, patului pentru că nu sunt foarte estetice, nu? Dar ce te faci când încerci să introduci ceva în priză şi nu vezi exact cum sunt poziţionate cele două găurele: orizontal, oblic sau vertical? Îţi spun eu că este nevoie de:
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Bureţii de vase şi problemele lor

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 28

burete de vase
Ştiu că pare un articol strict pentru femei, dar el nu este. Garantat! Sunt sigură că sunt şi unii bărbaţi care spală vase, poate nu la fel de conştiincioşi, dar o fac. Ştiu, de dragul prezenţei feminine din viaţa lor sau de nevoie dacă sunt celibatari.
 
Trebuie să stabilim de la bun început dacă suntem de acord asupra titlului. Adică să lămurim dacă bureţii de vase crează probleme în momentul în care nu au un loc anume al lor. Excluse sunt improvizaţiile din cutii de margarină goale, plasate strategic pe marginea chiuvetei (total inestetice din puctul meu de vedere). Deci suntem sau nu de acord că situaţiile în care bureţii cad în chiuvetă şi rămân acolo, o perioadă mai lungă de timp, sunt gata de aruncat la gunoi?
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Gmail? Nu. G-male!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 6

G-male

"Google - We're really good listeners". Poate de aceea toate produsele Google ştiu totul despre noi. Cei care au un smartphone cu Android ştiu foarte bine că o dată configurată adresa de gmail nu mai trebuie să faci nimic. Îţi va sincroniza toate datele tale şi ale prietenilor tăi. Contul de Facebook, poze, numere de telefon, avatare, date de naştere etc. Google te ascultă şi apoi îţi arată cât de multe ştie despre tine şi cum îţi poate uşura existenţa în on şi offline.