trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Fotomodel + fotbalist

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2010 Iulie 30

Game Table
La o anumită vârstă bărbaţii (nu toţi) sunt înnebuniţi numai după fete şi fotbal (nu neapărat în această ordine). Şi cum faci să le îmbini pe amândouă, ca să nu fie numai fotbal sau numai fete frumoase?
 
imaginea utilizatorului Cyanilla

Nokia Kinetic Concept

Publicat de Cyanilla la 2010 Iulie 26

Nokia Kinetic Concept

Nokia Kinetic propune un nou sistem de notificare a utilizatorului. În prezent, sistemele de notificare cele mai folosite în cazul apelurilor şi mesajelor primite sunt tonurile de apel şi vibraţiile.

Conceptul de faţă are o abordare diferită. Kinetic are partea inferioară curbată. Când eşti apelat sau primeşti un mesaj, telefonul se ridică treptat "în picioare". Dacă nu vrei să preiei apelul, nu trebuie decât să-l împingi uşor la loc, iar el, cuminte, se va lipi la loc de masă.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

De cate ori revezi un film?

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Iulie 13

De cate ori revezi un film?

Aseara am stat aproape doua ore pe topurile de pe IMDB. Cautam sa revad un film bun, dar unul foarte bun. Si cum ma tot uitam eu peste topuri mi-am dat seama ca sunt multe filme care merita revazute.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Un nou SmartPhone

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Iulie 12

Un nou SmartPhone

A facut ce a facut si Samsung a intrat in randul lumii in materie de telefonie mobila. Cum? Probabil ai vazut deja imensele mash-uri de pe cladiri care prezinta noul SmartPhone Samsung Galaxy S.

Functioneaza pe sistemul de operare Android si il poti achizitiona (deja suna ciudat cuvantul, nu?) de la Orange.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Cocktail de barman

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Iulie 9

Cocktail de barman

Am aflat cum pot sa-mi fac si eu acasa cocktail-urile alea delicioase pe care le stiu prepara numai barmanii. Exagerez acum, dar macar pot sa prepar si eu ceva care sa semene.

Asta pentru ca am aflat care este secretul unor arome din cocktail-uri, care bineinteles nu le ai acasa. Sunt niste siropuri si piureuri de fructe, care dau savoare bauturii. Am dat peste siropurile Monin in revista Piata si deja am cautat sa vad de unde pot sa-mi iau si eu cateva.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Bilute cu vodka

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Iulie 7

Bilute cu vodka

Spuneam ca nu am nici un fel de ciocolata preferata. Bine, mint. Imi place foarte mult Rum Kokos de la Casali. Da, bilutele alea cu rom sunt absolut delicioase.

In alta oridine de idei, la noi la birou apar tot felul de reviste cu produsele de pe la Kaufland, Metro, Selgros etc. Frunzaream azi o revista din aceea si dau peste niste pachete care-mi par cunoscute. Si hop ca sunt bilutele de la Casali, dar de data asta pachetul este portocaliu si se numesc Vodka-Orange.

imaginea utilizatorului Sf. Trefila

Freza de iranian

Publicat de Sf. Trefila la 2010 Iulie 6

Freza de iranian

Pe zi ce trece ma minunez tot mai tare de unele legi ale unor culturi, prea putin cunoscute mie. Daca acum cateva zile iti spuneam de amenzile ciudate din Italia, acum a venit randul Iranului.

Ministerul Iranian al Culturii doreste sa educe poporul iranian in asa fel incat sa se evite “tunsorile occidentale decadente”.

Pana aici am inteles, nu de alta, dar este un popor cu reguli stricte. Stai, partea deplasata de aici incepe.