Campania Schauma Anti-Mătreaţă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Bărbaţi, scăpaţi de mătreaţă cu produsele din campania WOM - Schauma!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2013 Mai 21

Campanie WOM - Schauma Anti-Matreata

În prag de sezon estival, împreună cu Henkel, lansăm o nouă campania WOM, cu 150 de trenderi bărbați în centrul atenției, timp de cinci săptămâni. Și ca să nu vă ținem în suspans, vă prezentăm de la început vedeta campaniei WOM: gama de șampoane Schauma Anti-Mătreață pentru bărbați.

De ce o campanie de „luptă” împotriva mătreţii? Pentru că mătreața este un subiect neplăcut, pe care orice persoană care se confruntă cu această problemă şi-ar dori să o elimine rapid și eficient. În plus, apariția mătreții afectează foarte mulţi bărbați și, din păcate, deseori nu vine singură , ci împreună cu diverse mâncărimi și iritații ale scalpului. De aceea, Schwarzkopf & Henkel, prin gama de şampoane Schauma Anti-Mătreaţă oferă bărbaţilor soluţia pentru combaterea acestei probleme.
 

Campania WOM - Schauma Anti-Mătreaţă pentru bărbaţi

 
În cadrul campaniei WOM – Schauma vom încerca, împreună cu 150 de trenderi bărbați, toate cele trei produse din gama Schauma Anti-Mătreață.
Surpriza campaniei este noul șampon Schauma Anti-Mătreață Lemongrass, produs care nu poate fi găsit încă pe rafturile magazinelor din România. Așadar, voi, trenderii, veți fi primii din România care vor avea ocazia să testeze și să își spună părerea despre acest produs.
 
Toți cei 150 de trenderi vor fi echipați cu întreaga gamă Schauma Anti-Mătreață, iar instrucţiuni precise de utilizare a produselor le vor fi comunicate! Atenţie, fiecare trender participant in campanie va trebui să testeze TOATE cele 3 variante de şampon Schauma Anti-Mătreaţă (o variantă/săptămână).
 
În final, dacă vreţi să vă înscrieţi în noua campanie WOM – Schauma Anti-Mătreață, iată ce trebuie să faceți între 21 şi 24 Mai, ca să participați la campanie:
 
  1. Vă faceți cont pe www.trender.ro (asta dacă nu aveți deja)
  2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completați Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
  3. Ca să ştim dacă produsele participante la campanie sunt potrivite pentru voi, trebuie să completați Chestionarul de Campanie Schauma Anti-Mătreață pe care îl găsiți tot în secţiunea „Contul Meu”
  4. Stați cu ochii pe Inbox ca să vedeți dacă ați primit e-mailul cu invitaţia la campanie
Pentru mai multe detalii despre campanie și despre gama Schauma Anti-Mătreață pentru bărbați, dați o raită pe pagina campaniei.
 

148 Păreri

imaginea utilizatorului romania inedit

Postat de romania inedit în Noiembrie 12, 2013 - 23:52

Eu folosesc numai Schauma Anti-Mătreață Lemongrass si sunt multumit, ca ala Classic nu e asa de procopsit.
Luna asta am cumparat un tub de sampon Schauma Anti-Mătreață Lemongrass nou, ca pe ala primit gratis l-am terminat.

imaginea utilizatorului marius00023

Postat de marius00023 în Noiembrie 12, 2013 - 13:16

in general am fost multumit de ele,in ultima perioada am utilizat numai pe cel Classic si sincer a inceput sa apara iarasi matreata..

imaginea utilizatorului romania inedit

Postat de romania inedit în Noiembrie 11, 2013 - 23:24

Eu aproape ca am scapat, dar mai e un pic care nu vrea sa plece.

imaginea utilizatorului Miculescu Sorin

Postat de Miculescu Sorin în Iunie 26, 2013 - 20:15

Schauma cele mai tari produse contra matretii de care am scapat dupa folosirea sampoanelor . Felicitari pentru produse si pentru concurs

imaginea utilizatorului romania inedit

Postat de romania inedit în Iunie 26, 2013 - 13:56

Trebuie sa spun ca sampoanele astea de la Schauma au fost mai bune decat m-am asteptat si chiar am scapat de matreata, asa ca o sa le folosesc regulat.

imaginea utilizatorului lilian

Postat de lilian în Iunie 26, 2013 - 11:50

am primit , am testat acum comentez , am inceput cu samponul schauma anti-matreata lemongrass , miros soft , delicat dar cu puternic efect antimatreata .
in a doua saptamana am folosit schauma anti matreata clasic , ce pot sa zic decat ca si-a facut treaba .
in ultima saptamana am folosit schauma anti matreata intensiv , miros puternic , barbatesc , efect imediat doar ca aspreste putin parul . preferatul meu si cel cu care o sa continui " relatia " este samponul schauma anti-matreata lemongrass . va multumesc pentru privilegiul de a testa aceste produse deosebite .

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Postat de trenderiţa Cristiana în Iunie 25, 2013 - 11:37

Va multumim mult pentru comentarii si va asteptam sa completati si Chestionarul de Post-Campanie pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de finalul campaniei.

Chestionarul poate fi gasit in meniul Chestionarele de pe pagina de campanie.

!!! Nu uitati, trebuie sa fiti logati in contul vostru de trenderi pentru a putea completa chestionarele.

imaginea utilizatorului RUDY

Postat de RUDY în Iunie 25, 2013 - 10:34

Toate cele 3 sampoane sunt foarte bune, le-am recomandat si prietenilor

imaginea utilizatorului sorin65

Postat de sorin65 în Iunie 25, 2013 - 10:16

am fost foarte multumit de rezultate

imaginea utilizatorului valisor19

Postat de valisor19 în Iunie 24, 2013 - 16:03

Buna ziua.
In aceasta saptamana am folosit samponul Schauma Anti-Matreata Intensiv .Pot sa va spun, ca dintre toate 3 sampoanele utilizate, acesta va ramane preferatul meu : lasa parul curat , stralucitor si fara pic de matreata , in plus am observat ca a devenit mai rezistent.
Va multumesc, inca o data, ca mi-ati dat posibilitatea sa particip la aceasta Campanie .Este prima data cand particip la o testare de produse, dar pot spune, ca am fost foarte incantat: am reusit sa scap de matreata si sa am un par de invidiat!

Scrie-ţi părerea:

Salvează Previzualizează Renunţă
  • Adresele de websiteuri şi adresele de e-mail se transformă automat in linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt setate automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de formatare.