trender BLOG
Cercetează şi comentează: zvonuri, bârfe, noutăţi din lumea-ntreagă
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Gmail? Nu. G-male!

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Septembrie 6

G-male

"Google - We're really good listeners". Poate de aceea toate produsele Google ştiu totul despre noi. Cei care au un smartphone cu Android ştiu foarte bine că o dată configurată adresa de gmail nu mai trebuie să faci nimic. Îţi va sincroniza toate datele tale şi ale prietenilor tăi. Contul de Facebook, poze, numere de telefon, avatare, date de naştere etc. Google te ascultă şi apoi îţi arată cât de multe ştie despre tine şi cum îţi poate uşura existenţa în on şi offline.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Sugru îţi face lucrurile perfecte

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 31

Sugru

Căutând o husă pentru un iPhone am dat peste un produs foarte, foarte mişto.Să vă prezint SUGRU: arată ca o bucată de plastelină în plic, dar nu e. O poţi folosi în extraordinar de multe variante, pentru foarte, foarte multe obiecte din jurul tău.

Fie că vrei să adere unghiera mai bine în mâna ta, fie că vrei să îţi acoperi colţurile meselelor, fie că vrei să repari crăpături, fie că vrei o husă pentru un smartphone. Da, poate fi folosit, modelată într-o husă de telefon. Mai jos este şi un clip care-ţi arată ce poate face Sugru pentru telefonul tău. Pentru celelalte întrebuinţări poţi accesa galeria site-ului dedicat produsului. De fapt, cerul e limita 

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Fashion Fridays - o ultimă ediţie de vară

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 23

Fashion Fridays

www.facebook.com/profile.php"FASHION FRIDAYS încheie seria prezentărilor de modă din acest sezon." Asta ne anunţă titlul comunicatului de presă pentru event-ul de vineri di River Deck. Vara e aproape spre sfârşite cu toate că am fost "avertizaţi că vom avea o toamnă însorită.

Aşa că, "În seara de 26 august, începând cu ora 23:00, terasa River Deck va fi gazda ultimei ediţii de moda pur romaneasca, din această vară.
Fashion Fridays - un concept inedit, care îşi propune sa aducă moda, mai aproape de privitor." Un eveniment despre care am mai povestit şi în anii trecuţi şi la începutul acestei veri.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Brand Film Festival

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 8

Brand Film Festival

“IQads lansează Brand Film Festival, festivalul de scurtmetraje create de consumatori pentru branduri”

Cum ar arăta povestea brandurilor spuse de consumatori? Ar fi probabil cea mai realist abordarea, poate mult mai realist decât cea a agenţiilor de publicitate. Am putea crede că un consumator nu poate fi la fel de creativ ca oamenii dintr-o agenţie, dar s-ar putea să ne înşelăm. Dovada stă chiar şi-n eventul organizat tot de IQads, Grand Spoof.
imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Cu un iPhone şi-o chitară

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 4

chitara

Cam asta poţi să faci cu un iPhone şi-o chitară acustică. Vibraţiile pe care le observi în imagine nu reprezintă vibraţiile pe care corzile le realizează în mod normal. Aceste efect a fost obţinut prin filmarea cu smartphone-ul.

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Grenadele cu flori

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 August 1

The Flower Grenade

Cu toţii iubim verdeaţa, dar ne este greu să avem grijă de o oază cu flori. Bine, nu chiar tuturor. Mie mi-e greu să plantez flori şi apoi să le cresc, să le-ngrijesc, să vorbesc cu ele (se pare că le face bine conversaţia). Dar îubesc florile, iar dacă sunt ambalate inovativ, parcă ne plac şi mai mult, nu?

imaginea utilizatorului trenderiţa Cristiana

Pioni de gheaţă

Publicat de trenderiţa Cristiana la 2011 Iulie 26

ice chess

Astăzi am o simplă întrebare şi o soluţie destul de interesantă şi pentru cei care vor răspunde cu "Da" sau "Nu".

Îţi place să joci şah? Atunci încearcă piesele de şah de gheaţă. Ideea este foarte simplă: umpli cu apă (pentru piesele albe) forma pentru piese şi o pui la congelator. Pentru piesele din cealalată tabără, cea neagră, se poate folosi Cola sau ceai negru, de ce nu