Campanie Palette Mousse Color
imaginea utilizatorului clara30

Vopsea spuma Palette Mousse Color

Publicat de clara30 la 2011 Decembrie 29

Palette 300

Buna. Ma numar printre trenderitele alese sa testeze noua vopsea spuma de la Palette. Fiind bruneta, am ales numarul 300 - negru.

Eram curioasa sa testez genul acesta de vopsea spuma, mai ales ca eu am un par bogat si mediu-lung, cu multe fire albe, in special pe calota. La deschiderea ambalajului, vopseaua miroase a capsuni, ulterior, la aplicare mirosul parca e greoi. Capacul nu se inchide perfect etans, drept rezultat te mai stropesti putin cand agitare (recomand scotch in jurul capacului).

Faptul ca e spuma te ajuta enorm pentru a acoperi toate firele de par, inclusiv la spate, unde nu de fiecare data ajungeam sa le dau cu vopsea (cred ca nu sunt singura :)) ). In timpul celor 30 de minute de asteptare nu am simtit nicio reactie negativa (usturime, mancarime). Dupa vopsire, am remarcat bucuroasa ca firele albe au fost acoperite 100%, dar parul e usor aspru, in ciuda balsamului. Culoarea e aceeasi ca pe ambalaj.

Dupa cateva zile, la prima spalare, vopseaua a cam iesit de pe par, dar problema asta o am aproape cu toate vopselele de par (avand firul de par gros si aspru, se prinde cam greu o culoare), dar prietena la care a ajuns a doua vopsea din pachetul trender, a avut exact efectul invers: vopseaua a prins destul de bine. O recomand cu caldura celor incepatoare in a se vopsi singure, dar mie personal mi se pare ca are efectul oricarei alte vopsele de supermarket.

2 Păreri

imaginea utilizatorului kaiyo aino

Postat de kaiyo aino în Decembrie 31, 2011 - 23:43

Concluzii finale si un an nou fericit!
http://kaiyoaino.blogspot.com/2011/12/experiment-cu-palette-mousse-color...

imaginea utilizatorului clara30

Postat de clara30 în Decembrie 31, 2011 - 19:12

Buna. Revin cu o mica corectura - este vorba de numarul 100 - negru.

Scrie-ţi părerea:

Salvează Previzualizează Renunţă
  • Adresele de websiteuri şi adresele de e-mail se transformă automat in linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt setate automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de formatare.