Campanie Fa NutriSkin

Campanie Fa NutriSkin

Perioada campaniei: 19 aprilie – 5 iunie 2011

În cadrul campaniei de Word Of Mouth, 120 de trenderiţe au posibilitatea să testeze şi să răspândească vestea despre noile produse Fa NutriSkin.
 
trenderii sunt persoanele care vor să fie informate cu privire la ce e nou pe piaţă şi care au o plăcere deosebită în a despica firul în patru în ceea ce priveşte produsele sau serviciile pe care le folosesc în mod curent sau ocazional.
 
Gama Fa NutriSkin – 7 ingrediente nutritive unice pentru o performanţă timp de 48h
 
Noua gamă de deodorante antiperspirante Fa NutriSkin conţine o formulă unică cu 7 ingrediente nutritive, pentru ca pielea să fie protejată timp de 48h şi irezistibil de catifelată şi hidratată. Cu un parfum proaspăt şi atractiv, noile deodorante Fa NutriSkin conferă pielii un sentiment plăcut şi îndelungat de prospeţime, pentru ca tu să te simţi FAntastic!
 
Prima linie de loţiuni de corp Fa NutriSkin are o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive, care oferă hidratare pielii timp de 48h. Formula inovatoare, cu textură uşor cremoasă şi parfum proaspăt, este absorbită rapid, fără să lase o peliculă grasă pe suprafaţa pielii – pentru ca pielea ta să fie irezistibil de catifelată.
 
Cele 7 ingrediente nutritive, prezente în toate produsele Fa NutriSkin, sunt vitamine, minerale, dermo-lipide si ingrediente hidratante.
 
Campania de Word Of Mouth trender – Fa NutriSkin
 

Pre-Campania (perioada de înscriere a trenderiţelor) se desfăşoară între 19 aprilie şi 22 aprilie. Între 23 şi 24 aprilie, se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 26 aprilie.  După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.
 
Până în data de 15 mai, trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi/scrie despre campanie, dar mai ales cele care vor completa Chestionarul de Primă Impresie, vor participa automat la o tombolă în urma căreia, prin tragere la sorţi, vor putea primi cadou încă două produse din gama Fa NutriSkin. 
 
Astfel, 30 de trenderiţe (alese prin tragere la sorţi) vor avea posibilitatea să îşi completeze gama primită cu gelul de duş şi săpunul lichid Fa NutriSkin.
 
trenderiţele invitate în campanie vor folosi produsele timp de 5 săptămâni (2 mai – 5 iunie), ţinând cont de modul de utilizare a acestora şi le vor face cunoscute prin intermediul prietenilor, colegilor, reţelelor sociale Facebook şi Twitter, a blogului personal sau forumuri şi, bineînţeles, prin intermediul blogului de campanie.
 
Ce trebuie să faci, între 19 aprilie şi 22 aprilie, ca să participi la campanie:
1.     În primul rând trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja). 
2.     Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi  Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”). 
3.     Ca să ştim cu ce produse din gama Fa NutriSkin te vom echipa, trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Fa NutriSkin pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”, până la data de 22 Aprilie.
4.     Stai cu ochii pe Inbox ca să vezi dacă ai primit emailul cu invitaţia la campanie.
 
!!!Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Fa NutriSkin) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc în contul tău de pe trender.
 
Să facem cunoştinţă cu produsele din gama Fa NutriSkin
Trebuie să ştii că Fa NutriSkin este o gamă nou-lansată de compania Henkel pe piaţa din România. Produsele pe care le vei încerca în cadrul campaniei Word Of Mouth Fa NutriSkin sunt:
 
1 Deodorant din gama FA NutriSkin Maximum Protect (în funcţie de modul de aplicare preferat de tine) dintre cele trei: Deo Roll-on, Deo Stick sau Deo Spray.
 
1 Loţiune de corp din gama Fa NutriSkin (în funcţie de tipul tău de piele) dintre cele trei: Mosturising - cu Aloe Vera şi Fructe de Acai (pentru piele normală), Rich Body Milk - cu Unt de Shea şi Piersică Albă (pentru piele uscată) sau Firming - cu Cafeină şi Ceai Verde (pentru toate tipurile de piele care au nevoie de un plus de fermitate).*
* mai multe detalii pe site-ul Fa.
 
Pentru a putea stabili care sunt produsele de care are nevoie pielea ta, trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Fa NutriSkin.
 
De ce să te alături comunităţii trender şi să iei parte la campania de Word Of Mouth pentru Fa NutriSkin?
·         Pentru că tu poţi fi una dintre primele 120 de trenderiţe care are ocazia să încerce produsele din gama Fa NutriSkin.
·         Pentru că părerea ta contează şi va fi luată în considerare de compania Henkel România.
·         Pentru că vei putea să contribui la dezvoltarea de noi produse Fa, prin feedback-ul pe care ni-l oferi.
·         Pentru că vei avea noi subiecte de conversaţie cu prietenii, cunoştinţele şi colegii tăi.
·         Pentru că o campanie de Word Of Mouth marca trender este o activitate distractivă şi interactivă.
·         Pentru că participarea este gratuită.
 
Nu ai cont trender sau nu ai fost invitată în campanie?
Dacă nu ai încă un cont trender, fă-ţi unul repejor şi implică-te în comunitate până la apariţia unor campanii potrivite pentru tine. 
Până atunci, fie că eşti trender sau nu, poţi să ne urmăreşti şi să-ţi spui părerea pe blogul trender, pe blogul campaniilor pe care le desfăşurăm sau pe Facebook şi Twitter unde trenderiţa Cristiana te aşteapă mereu la conversaţii interesante.