Campanie Palette Mousse Color

Campanie Palette Mousse Color

Perioada campaniei: 12 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012
 
În cadrul campaniei de Word Of Mouth, 150 de trenderiţe au posibilitatea să încerce şi să răspândească vestea despre Palette Mousse Color – prima vopsea permanentă sub formă de spumă de la Palette.
trenderii sunt persoanele care vor să fie informate cu privire la ce e nou pe piaţă şi care au o plăcere deosebită în a despica firul în patru în ceea ce priveşte produsele sau serviciile pe care le folosesc în mod curent sau ocazional.

 
Palette Mousse Color - Shake&Color... Şi vopsitul poate fi distractiv!

 
Descoperă noua Palette Mousse Color – prima vopsea permanentă sub formă de spumă de la Palette, foarte uşor de utilizat şi care conferă părului tău culori strălucitoare şi de invidiat! În plus, fiind îmbogăţită cu extracte de căpşune delicioase, noua vopsea-spumă îţi creează o experienţă unică şi parfumată atunci când o foloseşti. Tot ce trebuie să faci este să combini ingredientele din pachetul de vopsea, iar apoi să agiţi puternic shaker-ul de 40 de ori. Vei obţine instantaneu o spumă bogată (care nu curge), pe care o poţi aplica direct cu mâinile (protejate de mănuşi) pe toata suprafaţa părului, exact ca pe un şampon. Rezultatul? Culori intense, acoperire  a firelor de păr alb şi o experienţă unică şi distractivă la vopsire!
*Mai multe detalii pe www.palette.ro
 

Campania de Word Of Mouth trender – Palette Mousse Color

Perioada de înscriere a trenderiţelor se desfăşoară între 12 şi 15 decembrie. Tot în această perioadă se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 15 decembrie. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.

Până în data de 31 decembrie, 15 dintre trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi şi scrie despre campanie, dar mai ales vor completa Chestionarul de Primă Impresie, vor câştiga câte un kit de îngrijire a părului vopsit, compus dintr-un şampon şi un balsam Gliss Color Protect, dar şi un fixativ Taft Brilliant Color.

Astfel, 15 trenderiţe (alese în funcţie de activitatea lor în cadrul campaniei) vor avea posibilitatea să mai primească ulterior câte un kit de îngrijire a părului vopsit, oferit de reprezentanţii Palette.

trenderiţele invitate în campanie trebuie să îşi vopsească părul cu Palette Mousse Color în prima parte a campaniei (22 decembrie – 31 decembrie), ţinând cont de modul de utilizare a vopselei (prezent pe ambalajul produsului, dar şi în pliantul de instrucţiuni din pachetul de vopsea). De asemenea, trenderiţele participante vor face cunoscută vopseaua prin intermediul prietenilor, colegilor, reţelelor sociale Facebook şi Twitter, a blogului personal, a forumurilor şi, bineînţeles, prin intermediul blogului de campanie.

Ce trebuie să faci, între 12 şi 15 decembrie, ca să participi la campanie:
 
1. În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa vopseaua Palette Mousse Color trebuie să completezi Chestionarul de Pre-Campanie Palette Mousse Color,  pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”. 
4. Dacă ai respectat toţi paşii până aici, atunci nu-ţi rămâne decât să stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia de participare la campanie.
 
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Palette Mousse Color) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc în contul tău de pe trender.
 

Să facem cunoştinţă cu Palette Mousse Color – Prima vopsea permanentă sub formă de spumă de la Palette! 
 

 • Amestecate în shaker, prin agitarea recipientului de 40 de ori, pudra colorată şi emulsia fixatoare Palette Mousse Color se combină şi se transformă într-o spumă colorată cu parfum delicios fructat, care nu curge.
 • Datorită formulei speciale îmbogăţite cu extract de căpşune, Palette Mousse Color colorează părul delicat şi îi conferă o nuanţă strălucitoare şi cu efecte radiante.
 • Balsamul Caring Shine din pachetul de vopsea Palette Mousse Color, aplicat după vopsire, hrăneşte intens părul (lăsându-l incredibil de catifelat) şi îi intensifică strălucirea.
 • Există 14 nuanţe în portofoliul de culori Palette Mousse Color, de la un seducător blond auriu şi până la un negru captivant.
 • Vopseaua Palette Mousse Color este disponibilă în kit complet, un pachet conţinând pudră colorantă, emulsie fixatoare, balsam pentru strălucire, mănuşi şi pliant cu instrucţiuni.
 
Nu uita! Dacă vei fi selectată să participi în campania Word of Mouth pentru Palette Mousse Color, vei primi:
 
2 pachete de vopsea permanentă sub formă de spumă Palette Mousse Color, în nuanţa recomandată, special pentru tine, de experţii Palette.
+
Şansa de a câştiga unul dintre cele 15 kituri speciale de îngrijre a părului vopsit, dacă eşti foarte activă în această campanie.
 
 

De ce să te alături comunităţii trender şi să iei parte la campania de Word Of Mouth pentru Palette Mousse Color?

 • Pentru că tu poţi fi una dintre primele 150 de trenderiţe care are ocazia să încerce vopseaua sub formă de spumă Palette Mousse Color.
 • Pentru că părerea ta contează şi va fi luată în considerare de reprezentanţii mărcii Palette.
 • Pentru că vei putea să influenţezi produsele pe care le testezi, prin feedback-ul pe care ni-l oferi.
 • Pentru că îţi iubeşti părul şi vrei să îl răsfeţi cu produsele potrivite şi să-i oferi culori vii şi strălucitoare.
 • Pentru că procesul de colorare a părului îţi dă dureri de cap, iar acum ai ocazia să descoperi un produs uşor şi distractiv de folosit.
 • Pentru că vei avea noi subiecte de conversaţie cu prietenii, cunoştinţele şi colegii tăi.
 • Pentru că o campanie de Word Of Mouth marca trender este o activitate distractivă şi interactivă.
 • Pentru că participarea este GRATUITĂ.

Nu ai cont trender sau nu ai fost invitată în campanie?

Dacă nu ai încă un cont trender, fă-ţi unul repejor şi implică-te în comunitate până la apariţia unor campanii potrivite pentru tine. Până atunci, fie că eşti trender sau nu, poţi să ne urmăreşti şi să-ţi spui părerea pe blogul trender, pe blogul campaniilor pe care le desfăşurăm sau pe Facebook şi Twitter, unde trenderiţa Cristiana te aşteapă la conversaţii interesante mereu.