Rapoarte trender
Vorbeşte ce gândeşti apoi scrie ce gândeşti. Feedback-ul tău este important!

Rapoarte trender

În cadrul fiecărei campanii, eşti invitat să încerci produse sau servicii. Noi ştim că eşti bun în ceea ce ai de făcut, ştim că imediat după ce le-ai analizat şi întors pe toate parţile nu eziţi nici un moment şi pasezi vestea mai departe: colegilor de bancă, vecinilor de bloc sau blog, prietenilor, etc.

Iar pentru ca şi noi suntem curioşi (mai rău decât o pisică!) şi vrem să ştim tot, tu, stimate trender, eşti invitat înapoi pe site să ne povesteşti cum a fost: cu cine ai vorbit, în ce context, cum au reacţionat cei din jur, pentru că astfel de amănunte picante ne gâdilă nouă curiozitatea şi cu atât mai mult companiilor care au încredere în opinia ta.

Toate informaţiile de la tine vor ajunge la companiile ale căror produse le-ai cercetat. Pentru că ele sunt sincere, pentru că ele reprezintă vocea clienţilor săi, pentru că ele sunt baza viitoarelor îmbunătăţiri, atât în direcţia relaţiei cu clienţii, cât şi în ceea ce priveşte produsele pe care le oferă.

Rapoartele trender sunt feedback-ul real şi direct, ce rezultă din comunicarea bi-direcţională, "impusă" de Word Of Mouth.